Glæde fordi jeg forstår

Udsigt Nykøbing Mors

 

Tanker på en tirsdag meget snart middag. I dag valgte jeg at sove længe, få udsovet. Jeg er jo et A-menneske om aftenen, og ja, B-menneske om morgenen. Jeg har brug for meget søvn. Pludselig har jeg så nætter hvor jeg ikke kan sove. Derfor nød jeg at få udsovet, det er pragtfuld.

I går var jeg hos min læge, han var enig med mig, hvis altså jeg selv kunne affinde mig med at være i flexjob, så vil han selvfølgelig skrive at det er bedst for mig, når min sagsbehandler vil rekvirerer en lægelig vurdering fra min egen læge. Det var ikke på tale til at begynde med, nej, for vi troede begge, smerterne ville gå i sig selv, så derfor skrev han jo bare, jeg var fit for fight.

Jeg har lært meget i de få uger af arbejdsprøvningen, det glæder mig jeg lytter til mig selv, min krop, og ikke bare føjer det andre siger. Jeg har forstået budskabet fra det snart 1½ år jeg har gået sygemeldt, jeg har forstået jeg ikke bare skal gøre som andre siger, jeg skal gøre det min krop fortæller mig jeg kan klare. Jeg tror på jeg kan være næsten fuldtid, jeg skal bare have muligheden for at kunne sige, i dag tager jeg det lige i slowmotion, i dag har jeg brug for andre former for hjælpemidler. Jeg ved jeg har brug for en trappe, det er når jeg skal lave opløsninger, når jeg skal løfte dunkene med koncentrat, det sker jo vi skal have langt over en liter af disse, ja, så er der jo det store måleglas, når dette skal tømmes, her har jeg igen brug for denne lille trappe. Det skal jeg lige have styr på også.

I dag er en dag hvor jeg bare ikke vil lave noget overhovedet, en dag jeg bare vil gøre lige det der falder mig ind, nyde det gode vejr, har allerede siddet lidt på altanen, tror jeg skal noget med datteren, hm.., måske, tror dog jeg virkelig har brug for bare at være mig selv, nu får jeg se hvad jeg gør. Det er jo meget snart frokosttid, ja, det er jo faktisk nu. Jeg vil da lige have et stykke brød inden jeg går en tur, ud bare ud.

No Comments

En kommentar her betyder meget for mig - tak