Glædelig nyhed

Prisen på indkøbsposer har skærpet danskernes interesse for genbrug. Arkivfoto: Morten Flarup

Danskerne er gode til at genbruge indkøbsposer. 59% medbringer selv en plastik pose eller en mulepose, når vi køber ind.

En statistik der ser okay ud. En jeg kan tage del i. Ikke hver gang, dog som hovedregel. Grunden er at disse indkøbsposer både indeholder farvestoffer, der ikke er okay for naturen. Skal posen nedbrydes, eller da den blev fremstillet, har det også givet en negativ effekt på CO2 udviklingen.

Jeg har læst dette på følgende link. http://fpn.dk/penge/article1428543.ece>

Jeg ved godt vi er afhængig af CO2 – Det er dog til en hvis grænse, og denne grænse er meget vildt overskredet, så er CO2 pludselig farligt. Det er jo præcis som kartoflen, i små mængder er den okay, i store mængder er det jo helt galt.

No Comments

 • Johanna 4. september 2008 at 23:31

  Skægt indlæg.
  I dag på arbejdet, i en af rygepauserne, hvor den faste skare mødtes udenfor, talte vi netop om indkøbsposerne.

  Flere af os kunne huske vores bedsteforældres tilgang til disse moderne plastikposer. De vaskede dem ganske enkelt med en klud, glattede dem og så blev de ellers hængt pænt op på en knage, og genbrugt.

  Det kunne vi andre måske lære lidt af. 🙂

  Reply
 • abildjyden 5. september 2008 at 12:06

  Johanna

  Hihi, du fik mig til at tænke på en anden. Min ex tante. Det var ikke kun indkøbsposer, her var det genbrug af frostposer.
  Det værste var, hun skar mug fra brødet, og serverede det øvrige hm…. Heldigvis vidste vi det, så vore besøg var altid med medbragt brød 🙂

  Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.