Glæden for min familie

En aften med en god bog, en bog jeg har læst før, det drejede sig om lidt opjustering i paratviden, når jeg vender tilbage til hverdagen i min arbejdsprøvning. Det sidder ikke helt fast endnu, skal lave en masse opgaver før jeg føler mig tryg, ja, så jeg kan svare fra rygraden.

I eftermiddags var jeg omkring FaceBook, min datter nummer 2 havde lige fundet nogle billeder af mit lille vidunder, barnebarnet, og der var da også lige et hvor moderen, datteren vendte ryggen til, så den nye frisure hun fik lavet i mandags, kan ses.

clip_image001

Der var også lige et jeg blev meget forelsket i bare af barnebarnet alene

clip_image002

Jeg glæder mig til på lørdag, jeg håber bare så meget at de er hjemme. Jeg skal nok huske kameraet…

No Comments

 • Gitte 11. juli 2008 at 02:45

  Hej Karin.

  Jamen altså – sådan en lille sød trold, er der lige til at blive helt forelsket i.
  Flot frisure, din datter har fået.
  Hav en god week-end.

  Gitte.

  Reply
 • Jette 11. juli 2008 at 09:31

  Kære Karin

  Vi mormødre er heldige – at få sådan nogle skønne børnebørn – der er en helt anden energi i det for os.

  Hun er jo smuk den bette trold.

  Kram og tanker fra Jette 🙂

  Reply
 • abildjyden 11. juli 2008 at 09:50

  Gitte:
  Tak for dine søde ord. Også en god weekend til dig. Kram herfra.

  Jette:
  Ja, vi er forkælede. Kram fra mig.

  Reply
 • Joan 11. juli 2008 at 11:29

  Nårrrrh hvor er hun dog lækker.

  Og sikke et smukt hår din datter har.

  Reply
 • abildjyden 11. juli 2008 at 22:30

  Joan:
  Vi er en familie der alle har en hårpragt vi er stolte af 😉 – Vi lader ikke hvem som helst klippe og farve det.

  Reply

Skriv et svar