”Glemt” aftale

Min sommerhimmel her ved godt kaffetid. Den fortæller en masse, om det er mod syd, nord, øst eller vest du vender dig. Den beskriver mig i skrivende stund.

 

Derfor så jeg tilbage i mine billeder, vidste jeg bare skulle kigge på et bestemt, så jeg ikke eksploderede med skybrud eller lignende. At jeg i stedet tæller til 10, sætter mig ned og leger Buddha J

Og nyder en af de dejlige gaver jeg har givet mig selv på det seneste.

Jeg må jo indrømme, jeg har brudt en aftale med mig selv, deraf overskriften. Selverkendelsen var jeg bevidst om, kunne bare ikke få det sagt så højt det kunne høres. I fredags blev det en kollega der måtte ligge øre til, jeg blev samtidig bekræftet i, at mit brud på en aftale, var korrekt. Samtidig fik jeg lidt sympati og moralsk støtte.

Jeg er glad for jeg kan lytte til signalerne, nu skal jeg bare lære at formidle det videre, for det er jo det jeg heller ikke kunnet tidligere. Men det skal gøres. Har forsøgt 2 dage uafhængig af hinanden, men det svar jeg modtog var ikke noget jeg kunne bruge, derfor prøver jeg i morgen, og det med en anden vinkel. Jeg glæder mig allerede.

Jeg har givet lidt for meget af mig selv. Jeg har en diagnose der hedder kronisk udbrændt, og den kan jeg ikke blive rask af, iflg. min psykolog, havde jeg lytter langt tidligere, var det måske lykkedes, altså tilbage i 90´erne. I dag er den der. Og ja, derfor har jeg brug for at leve livet langsomt, det elsker jeg, altså roen til at fordele den energi jeg har til hele dagen + aftenen – altså 15 – 16 timer, og det skal være i mit tempo, fyldt med glæder, varme og ro, og dejlig inspiration.

En vidunderlig dejlig sommer fyldt med fantastiske trope dage/sommerdage, der gør så godt for en gigtramt krop, den sprudler, viser ingen tegn på gener. Så her er det positive, og det er dette jeg vil trække på. Og jeg elsker det.

Jeg elsker livet langsomt, roligt og varmt.

 

4 Comments

 • Catarina 29. juli 2014 at 06:47

  Uha hvor jeg kender det, altså ikke at overholde de aftaler jeg indgår med mig selv om at tage det stille og roligt. Jeg er heldigvis ikke ramt ind i sygdomme som du, da jeg har været mere opmærksom på mig selv og sagt fra. Du SKAL huske dig selv og tage dig den tid som du har brug for, og ikke mindst huske at sige fra eller i hvertfald sige det højt til dine omgivelser. Godt du fik snakket med en kollega, det gør de næste skridt meget lettere.
  Held og lykke og husk på dig selv i hele “processen” 🙂

  Reply
  • abildjyden 29. juli 2014 at 16:57

   Tusind tak for dine søde ord, og moralske opbakning.
   Nu har jeg fået det sagt højt til begge der skulle vide det, at jeg lod mig rive med, glemte lige at trække i håndbremsen. Det gjorde jeg så nu, og det blev taget varmt imod. For de var jo godt klar over det.
   Jeg kan igen trække vejret helt ud i alle afkroge 🙂 Og har givet mig selv et klap på skulderen.

   Reply
 • Madame 29. juli 2014 at 08:49

  Dejligt at varmen gør dig godt! Jeg kender flere, der siger som dig, og de har det meget bedre i varmt vejr.
  Ja, det er utroligt vigtigt at lytte til os selv og at turde sige fra. Ønsker dig nogle vidunderlige og rolige sommerdage!

  Reply
  • abildjyden 29. juli 2014 at 16:59

   Tusind tak. Det er vigtig at være tro mod sig selv, ingen andre kan vide hvordan jeg/vi har det.
   Jo tak, nyder det skønne sommervejr til fulde.

   Reply

Skriv et svar