God oplevelse og lidt mere

Jeg er tilbage i hverdagens rytme. Fik 3 dage til at lade op, nu er der weekend, mandag og tirsdag bliver klargøring til elevernes ankomst onsdag. Jeg skal briefes mandag og tirsdag, hvad jeg kan vente mig det kommende skoleår, jeg ser frem til det.

Flere af lærerne kiggede forbi onsdag – torsdag og fredag. Dejlige fortællinger fra feriefolket. En meget varm historie fra sommerhuset i Danmark. Kun 4 dage ud af 35 dage, skulle samtlige måltider, nydes indendørs. Hvor var det så i Danmark, sommeren har væres så god, det var ved Vestkysten, nord for Søndervig, Syd for Thorsminde. Og jeg indrømmer, efter kuløren at dømme, så troede jeg at ferien indeholdt nogle uger i Sydeuropa. Jeg ved der er flere lærer der kan berette lignende historier.

No Comments

 • Tina - omme i London 14. august 2009 at 10:42

  Det lyder himmelsk. 🙂

  Reply
  • abildjyden 16. april 2013 at 12:01

   😉 – Det var fra dengang i 2009

   Reply
 • abildjyden 15. august 2009 at 10:56

  @ Tina

  Fuldstændig enig 😉

  Reply
 • Tina - omme i London 16. april 2013 at 23:40

  Hov – pludselig faar jeg beskeder fra fortiden. 🙂

  Reply
  • abildjyden 17. april 2013 at 08:28

   Ups…. lavede en opd. og så der var en kommentar der ikke var blevet besvaret, troede jeg.
   Da den var sendt afsted bemærker jeg det var noget gammelt 😉 – Det var dengang jeg ikke kunne svare hver enkelt.. Det sår tvivl om mine tekniske evner 😉
   Ønsker dig en dejlig dag, og tak fordi du gav dig tid til at reagere 😉

   Reply

Skriv et svar