A og B mennesker? Det er en vanskelig nød. Jeg har siddet her i stolen og sovet hele aftenen væk, og jeg ved i morgen tidlig, da vil jeg bare blive liggende. Det vil sige. Om aftenen er jeg A-menneske. Om morgenen er jeg B-menneske. Det er svært at forstå, selv for mig, sådan har det ikke altid været, jeg har altid været B-menneske, præcis som min far, derfor har jeg selv svært ved at hitte ud af det, det er kommet gennem de sidste 1 – 2 år. En ting er sikker, ingen vil blive overrandt af mig en hverdags aften, det er helt slut, for sengen kalder senest kl. 22.00, måske lidt tidligere, ellers kan jeg ikke komme ud af køjen.

Nu vil jeg ind og sove videre, for udsovet det har jeg ikke, jeg er helt rad brækket af at sove her i stolen, i sengen kan jeg kravle sammen. Jeg forsøgte ellers bare at se Sviger Monster, ville bare så gerne grine, heldigvis har jeg set den så mange gange, så jeg spoler lige tilbage, ser de episoder jeg kan grine af, altså bare i min erindring.

clip_image001

Her er lige et billede mere af min puds – nej det er ikke potte træning, det ligner til forveksling, vil opfordre de unge mennesker til dette projekt, måske kunne vindunderet følge i yngste mosters fodspor. Hun har aldrig nogen sinde leveret stort i bleen, og smed bleen som 13 mdr. gammel, om dagen, og 17 mdr. om natten, vildt underligt, hun tog så det første skridt som 19 mdr. (hihi). Lidt meget omvendt.

No Comments

 • Johanna 23. august 2008 at 11:59

  Det kender jeg godt, det der med A og B mennesker. Jeg arbejder bedst om aftenen, og for at være helt ærlig, om natten.

  Men men men, når man stadig har små børn, så er det bare med at komme ud af fjerne.. selv om det ikke er så sjovt.

  I aftes faldt jeg også i søvn på sofaen, til “Min bedste vens bryllup”. Heldigvis har jeg set den et utal af gange og er ikke gået glip af noget.

  Og så er det i morgen der er barnedåb… spændende 🙂

  Reply
 • abildjyden 25. august 2008 at 17:46

  Johanna:

  Min bedste vens bryllup er da også en af de film der tåler en gentagelse. At du så blunder hen på sofaen er ikke det værste der kunne ske, for den er jo set et hav af gange 😉

  Kan forstå det er de samme film vi vælger at se med lukkede øjne.

  Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.