Folkets Hus–Bukarest–Rumænien

Fik denne dejlige vidio via Viber her til morgen. Det varmer når man lige får en hilsen. Vi var på Skype i går eftermiddags, og et telefonopkald fra Folkets Hus blev det også til. Rumænien er en time foran os Smiley, der blinker

Der er også lidt billeder fra pladsen, både Selfies og lidt stemning. Det er billeder taget med mobil, og med en hvis promille Smiley, der blinker

Hvad mine dejlige børn her i Dk lavede er jeg ikke blevet briefet om endnu. Andet med et godt nytår. Og her betyder det “intet nyt er godt nyt” Smiley, der blinker

Jeg selv valgte en alene aften med en god bog, lidt godt at spise, kigge lidt på himlen, og ellers bare stille og rolig. Lige efter mit hoved. Hoppe rundt på bordene, og feste med mere end 4 – 6 pers. er for meget for mig. Det har det ikke været tidligere, sådan er det nu, og det er selverkendelse der vil noget. Det er så lige at få det udbredt, og sagt højt.

Et arrangement med flere end 4 – 6 pers. koster alt for mange dage til at komme ovenpå. Det har jeg været klar over længe, bare ikke fået sat ord på det, eller fået budskabet bragt ud. Nu når jeg er så åben, udadvendt, talende, smilende, når jeg er blandt andre, hvorfor så kontrasten, fuldstændig ro, ingen telefoner, ingenting, bare “mig tid”. Det er fordi jeg har tappet så meget af min energi, og måden jeg lader op er ved at være mig, og bare mig, eller hvis der er en der forstår at give mig den plads, så kan jeg da godt dele Smiley, der blinker – Det skal være en der forstå og acceptere.

Er det et intim selskab ma 4-6 pers., så er det kun dagen derpå, og den er et must. Altså ikke arrangementer flere dage i træk her.

Det bliver så et af de budskaber jeg skal have formidlet her i 2014, det skal formidles, så det giver mening for andre en undertegnede. Mon det er muligt? – Hvis budskabet fra Dronningens nytårstale trængte ind, altså det med både at ytre sig, og være lyttende, så vil andre forstå. Og hvis ikke, så er det bare trist for dem.

4 Comments

 • Madame 1. januar 2014 at 14:06

  Godt Nytår, Karin – sikke et festfyrværkeri på videoen og nogle dejlige billeder. Jeg kan sagtens forstå dit behov for mindre selskaber. Og det er vigtigt at gøre sig klart og sige til sine venner og familien. Nytårsselskaber er slet ikke mig. Her var vi bare Uffe og mig og hyggede os herligt med lidt godt i tv, lækker mad og Skype-forbindelse til et par gode venner.

  Reply
  • Abildjyden 2. januar 2014 at 09:41

   Tusind tak. Hyggelig aften hos jer, lige efter mit hoved 😉

   Dejligt at andre har det som jeg, det gør det lettere at få sagt det til dem i min midte.

   Skype er vidunderligt.

   Reply
 • Catarina 1. januar 2014 at 19:09

  Godt nytår Karin og sikke en skøn video du har feåt – sikke et flot show, der gad jeg virkelig godt opleve. 🙂
  eg kan sagtens følge dig med hensyn til det selskabelige – jeg har det lidt på samme måde og jeg er også ved at lære at acceptere at jeg har det sådan, eller i hvertfald må bruge flere dage på at komme helt på toppen igen. 🙂

  Reply
  • Abildjyden 2. januar 2014 at 09:50

   Tusind tak. Jeg tænkte det samme da yngste sendte videoen. Ønske/drømme sedlen er ved at være lang – Fantastisk.

   Det er med at lære at strukturere/planlægge, så er jeg sikker på både vi selv og omgivelserne forstår. Der er jo kun en selv til at passe på.

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.