gråvejr igen igen

Jeg holder meget af cykelløb – i går afsluttede endnu et flerdagsløb. Der er 2 sportsgrene jeg holder meget af, det er svømning og cykling, og jeg kan hermed tolke at mænd bør shave sig ikke kun i ansigtet.
I en verden med svømning – der har jeg været en del år. Thilde har svømmet på eliteplan, og på den måde har jeg stiftet bekendtskab til en verden hvor mænd shaver sig over det meste af kroppen. Det giver muligheden for at svømme stærkere, ingen vandmodstand. Men for publikum, her ser  du muskelstruturen langt bedre, svømmer de i heldragt ser du ingenting, men er det minibuksen ser du læg, lår, bryst, mave, ryg musklerne. En svømmer på eliteplan, skal ofre ca. 20 – 30 timer om ugen på træning etc. Det er en livsstil, for indtagelse af føde er et helt studie for sig selv, måske er det derfor cykling også har så stor en interesse.
Da Thilde svømmede – hun stoppede som 16 årig – da trænede hun ca. 22 timer om ugen. Og kosten var meget struktureret. Ud fra hendes vægt etc. bør hun i dag spise omkring 6.000 kjoule, men da hun svæmmede skulle hun have ca. 25.000 kjoule. Derfor her hele familien involveret, det at smøre madpakke, indkøb etc, ja, hun skulle spise for 4 personer ca.
Det var en sjov tid. Thilde savner følingen med vandet, hun savner miljøet. Men hun holdte da hun trængte til en omgangskreds udenfor bassinet. Hun ønskede også at leve et teenage liv. Og det gør hun til fulde nu.
Ønsker alle en god mandag – håber dagen vil byde på mange gode oplevelser, både af små som store.
 
 

No Comments

  • sus 8. august 2005 at 12:36

    Hai Karin …..det er ikke just sommervejr nu hvor du holder ferie ..synd for dig men håber dog du nyder ferie uanset ….Troede jeg skulle begynde på jobbet idag men der tog jeg fejl *GH* var kommet derover og så lige skolen havde lukket *GH* det er først onsdag jeg skal møde så det bliver en lille kort uge for mig da jeg har fri på torsdag Fortsat god mandag og god ferie :-)KnuuuuZ*SUS*

    Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.