Grød er er ogå populær her…

image

Jeg har fundet glæden ved grød. Det skal være den grove type. Her til aften var det risengrød, den er bedst, når den er grov, prøvede at kombinere aftensmaden den 23. december med forberedelserne til risalamande, her blev jeg skuffet, det gør jeg ikke igen. I dag blev den serveret præcis som den til nisserne. 😉 Det er bare så nemt, 1 del gryn til 4 dele mælk (skummet). Koge ved svagt varme til det er færdig. Ca. 75 min. I dag var det med kanel + smørklat og saft. 😉

Udgivet via WordPress til Android

4 Comments

 • Madame 22. januar 2013 at 21:16

  Jeg elsker risengrød! Det er sund og nemt – desværre deler min bedre halvdel ikke min begejstring 🙂

  Reply
  • abildjyden 23. januar 2013 at 09:15

   Da børnene var hjemme – og vi boede med deres far, var der også delt begejstring. Dengang var det den traditionelle, den jeg ikke bryder mig om i dag.
   Du kunne jo tillade dig det, når du er alene hjemme 🙂

   Reply
 • Catarina 23. januar 2013 at 12:30

  jeg og sønnike spiser også meget grød og det har jeg med med hjemme fra min mormor som lavede alle mulige slags grød og jeg elskede det. 🙂

  Reply
  • abildjyden 24. januar 2013 at 10:12

   Jeg har det også med fra min barndom, dog var der enkelte grød typer min mor ikke kunne servere, da hun havde fået det alt for meget som barn.
   I dag bliver det de grove typer, dengang var det mere fine lyse gryn der blev benyttet.

   Reply

Skriv et svar