Håber og drømmer

Fra min arbejdsplads på jobbet

Fra min arbejdsplads på jobbet

Det må jeg gerne, og det gør jeg meget, er optimist med ½ fyldt glas, det kan give klaps, skidt pyt, det gør ikke noget, det er lærerigt, selvfølgelig kan det give nogle dyk, så er det bare med at finde rytmen, håb og drømmene igen.

Jeg har gennem længere tid prøvet at sige det halter med tiden mht. mine arbejdsopgaver, og nu hvor sommerferien er begyndt skal vi jo lappe over, når jeg knapt kan følge med i dagligdagen, så er det hårdt at lappe over.

Min “normale” arbejdstid er 9.30 – 14.00 m/ ½ times frokost og onsdag fri. Telefontid på jobbet er man – tors. Er kl. 10.00 – 15.00 og fre. Kl. 10.00 – 12.00, dvs. jeg har 3 timer af de 16, hvor jeg er fredet på telefonen, næsten.

Mine arbejdsopgaver er

 • Bogholderi, med en regnskabs chef der er forbi ca. 6 timer pr. mdr. – han lukker tidligere mdr.
 • Ringe ud til nye opgaver vi for ind.
 • Besvare tlf. hjælpe kort, er det dybere forklaringer viderestilles til teknikker
 • Forefaldende kontorarbejde

Opgaverne på bogholderi funktionen, tager tid, især når jeg bliver afbrudt af telefonen med andre opgaver.

Tidligere har jeg forsøgt med en ekstra skalle, lidt ekstra timer, men det kan jeg ikke, for det giver bagslag. Der er en årsag til jeg arbejder 16 timer, m/ onsdag fri. Punktum.

Jeg kan ikke indhente bunkerne, når telefonen ringer ind, og det har jeg sagt et utal gange, og det har jeg skrevet her, talt med min psykolog om hvordan det skal takles, talt med min datter. Jeg har vendt det med mange. For det stresser, og resultere i, jeg kan mærke der ting jeg ikke kan overskue. Min hvil når jeg lander herhjemme, bliver længere og længere, hovedet er fyldt alt for meget op. Fritiden hvor der skal samles energi, bliver brugt til at sove, det er jo ikke den rigtige måde at tanke op på, det ved jeg. Jeg har brug for nogle andre energikilder.

I går fredag, skete der noget, mandag og tirsdag i den kommende uge skal jeg prøve noget nyt. Jeg møder ind kl. 8.00 – 12.00, dvs. 2 fulde timer til bogholderi, herefter 2 timer til de øvrige opgaver, selvfølgelig hvis der er plads, så kan jeg tage noget bogholderi i de sidste 2 timer. Jeg glæder mig så meget.

Der vil komme en tilbagemelding tirsdag, om det bliver over en længere periode, jeg skal arbejde sådan. Jeg drømmer, dog vil jeg også være realistisk. Så jeg tager 1 dag ad gangen.

 

8 Comments

 • Lene 21. juni 2015 at 11:44

  Håber at I sammen finder en løsning, for ja telefoner kan i den grad afbryde et godt arbejdsflow. God søndag til dig, hvor du forhåbentlig får ladet op 🙂

  Reply
  • abildjyden 21. juni 2015 at 11:49

   Tusind tak Lene. Jeg gør ting jeg ved der virker, så energidepoterne igen er klar til hverdagen.

   Reply
 • Catarina 21. juni 2015 at 13:31

  Det lyder godt at der nu endelig sker noget og du måske ved den ændrede arbejdstid kan få lidt fritid uden at skulle bruge det hele på at sove. Jeg er sikker på at den ændrede arbejdstid og arbejdsfordeling vil gøre dig rigtig godt og du dermed igen får lidt fritid 🙂 Glæder mig til at høre hvad du selv fornemmer, når der er gået et par uger 😀

  Reply
  • abildjyden 22. juni 2015 at 06:50

   Nu krydser jeg fingre – både for den anden chef er med på ideen, at de kan se det giver mere på bogholderi fronten, og at jeg selv vil få mere ud af dagen, især til det der betyder noget og er godt for mig.

   Reply
 • Susanne (muttidutti_dk) 22. juni 2015 at 10:55

  Uh hvor jeg kender det fra da arbejdede, og jo vi skal huske at der er en årsag til at man ikke arbejder på fuld tid som de fleste, men det er bare så svære af og til, når man vil gøre det hele så godt. Håber det hjælper dig at få en anden arbejdstid, for det er noget surt show når man pludselig bruger en del af sin fritid på at sove. Knus og kram

  Reply
  • abildjyden 22. juni 2015 at 13:30

   Min første arbejdsdag med arbejdstid 8 – 12 er vel overstået. Hvor det kørte godt, jeg fik så meget fra hånden i tidsrummet fra kl. 8 – 10 – Det ville jeg ikke have nået i tidrummet fra 12 – 14 – med telefoner der ringer.
   Det var første dag. Nu får vi se om den cheferne kan blive enige om jeg skal arbejde fra kl 8.00 fremfor kl. 9.30.
   Tusind tak for knus og kram – det varmer, nu vil jeg lige lave lidt mindfullness inden turen går ud og hente barnebarnet – Jeg skal babysitte i dag 🙂

   Reply
 • Annemette 22. juni 2015 at 22:18

  Det lyder til dagen er gået godt med de nye tider. Jeg krydser fingre for dig og at det kan blive en løsning i fremtiden for det andet er da ikke til at holde ud.

  Reply
  • abildjyden 24. juni 2015 at 10:46

   I går fik jeg en aftale med den ene chef, når han er på job så er min arbejdstid kl. 8 – 12, dog skulle jeg lige konferere med den anden chef, da jeg har 14 dage fra på mandag, hvor det kun er ham der er på job.

   Jeg gjorde lige noget i går tirsdag, jeg ikke skal. Yngste spurgte om jeg lige ville med omkring Ønskebørn, der var udsalg, jo… jeg vil jo så gerne, bare ikke bagefter 😉

   Reply

Skriv et svar