Håndbold – Slutspillet

I går aftes inviterede en dejlig veninde mig i Gråkjær Arena til håndbold. Hun ved jeg holder meget af det, vi skal dog ikke sidde sammen, når Skjern Håndbold og Team Tvis Håndbold spiller mod hinanden.

I går aftes var Team Tvis Håndbold oppe mod KiF Kolding. Desværre fik TTH ikke knækket koden til at slå KiF. Jeg forsøgte dog mit bedste med opbakning. Desværre betyder det at TTH ikke kommer med i semifinalen.

Det der virkelig betød noget i går, var jeg var sammen med en god veninde.

4 Comments

 • Madame 18. april 2013 at 12:08

  Det er dejligt, når vi kan dele vores interesser med gode venner! Jeg er selv helt sportsblind – dog kan jeg tydeligt huske, hvor sjovt det var at se fodbold med min far, da jeg var barn.

  Reply
  • abildjyden 18. april 2013 at 21:30

   Jeg er nu heller ikke nogen ørn til alle reglerne. Jeg kan godt lide at følge håndbold, og svømning.
   Fodbolden blev fulgt i perioden hvor min søn spillede, dog ikke med stor viden for regler. Det var sjovt at være mor på sidelinjen.

   Reply
 • Nola 19. april 2013 at 00:01

  jeg elsker at se håndbold. Måske fordi jeg selv har spillet og mine piger nu også gør – det er et dejligt spil 🙂

  Reply
  • abildjyden 19. april 2013 at 09:04

   Dejligt med en fritidsinteresse, og dejligt det så er en sport man selv har interesse for.
   Jeg har 4 dejlige unger/voksne børn.
   Ældste er en hestepige, det er hun den dag i dag, som 34 årig.
   nummer 2 begyndte ved hestene, endte op med fodbolden.
   nummer 3, sønnike, var bidt af en gal sport, håndbold, batminton, fodbold, og ja, så deltog han i flere løbs arrangementer. Da han så blev prikket på skulderen af en større fodboldklub, så blev det selvfølgelig der han besluttede at sætte ind, det var allerede som 10 årig han blev hentet. I dag, med alt for mange skader, er han kun motionist.
   nummer 4, yngste, hun prøvede lidt af hvert, da vi så flyttede til Holstebro, og hun fra plask og leg blev prikket, blev elitesvømmer, var oppe mod Lotte Friis, Jeanette Ottesen, aldrig Rikke Møller, da bryst ikke var hendes stærke side.
   Som du kan se, spreder mine børn bredt. Men er man fra Skjern, så er det håndbolden, ikke kun som udøver, men også som tilskuer 😉

   Reply

Skriv et svar