Helbred

Så må jeg hellere lige fortælle……
 
Jeg fik fjernet min livmoder i december 2005 – dog menstruerer jeg stadig og stadig som at lukke op for en vandhane, samtidig er smerterne så ubehagelige som de har været siden jeg var 12 år, jeg kunne sørge for at planlægge hvornår den brød når jeg tog P-Piller, men tage P-Piller når jeg ingen livmoder har…det vil jeg ikke.
 
Jeg har stadig min livmoderhals, skulle følge screnningsprogrammet for livmoderhalskræft…. den blev så tjekket, og her konstateret at de havde ladet for meget af den sidde sidste gang, og det vil sige den er ca. 5.5 cm, normalen er 3 cm de lader sidde…. så jeg skal have hele stykket fjernet nu…. Det bliver på onsdag den 1. november… jeg skal blive hjemme og passe godt på mig selv minimum 14 dage… og tunge løft over 5 kg. må jeg først efter 4 uger, og efter 6 – 8 uger må jeg igen tage fat på normal træning, løft ja helt normalt liv igen.
Efter ca. 4 uger skal jeg genoptage det sexuelle liv, æv jeg har ingen mand, og jeg kan ikke tåle latex…….., heldigvis er der andre muligheder, årsagen til jeg skal arbejde hårdt på dette område skyldes jeg bliver lige så stramtantet som før min debut på sexuelle område….., jeg vil nu hellere den ægte varer, især her i den kolde tid…. Nu har jeg føjtet lidt i byen her i oktober, og nej, der er ikke noget jeg kan sige jeg gider gøre en indsats for at indfange, hehe…., så jeg må vente med den ægte varer til ham jeg søger dukker op….. jeg ved han er derude……
 
Ønsker alle en god søndag og god uge…
 
Kram fra Karin

No Comments

 • sus 29. oktober 2006 at 19:16

  God aften Karin …..ønsker dig al mulig held og lykke med indgrebet / og husk så bagefter at tage den med ro ….
  Jeg skal osse have foretaget noget den 6/11 og skal så gå hjemme i 5-6 uger mon ikke osse man lige kan
  overkomme dette *SS*
  Kan du have en dejlig uge og pas nu godt på dig selv
  Held og lykke med DET hele / smiler….
  KnuuuZ*SUS*
   

  Reply
 • Jeanette 31. oktober 2006 at 15:07

  klart der er en mand til dig derude smukke – når du mindst venter det og bestemt ikke har tid eller overskud så står han ligeforan dig.
   
  knus herfra

  Reply
 • Anita 2. november 2006 at 10:09

  Hejsa Karin
  Jeg ønsker at du får en dejlig torsdag i dette efterårs-snevejr.
  Husk at tage godt med tøj på hvis du skal ud.
  Jeg håber at operationen er forløbet normalt og ønsker dig al mulig sundhed, lykke og held….også med eftersøgningen af et stk mandfolk. Dejligt at dit humør ikke fejler noget.
  Knus fra Anita

  Reply

En kommentar her betyder meget for mig - tak