Helbred – og tanker omkring dette

I går var 6. gang hos fysioterapeuten.
 
Han er ved at gøre mig klart at det ikke er mig der er dum. Han er ved at gøre mig klart at jeg har ondt, at jeg har meget ondt, der er en årsag til jeg må tage smertestillende, der er en årsag til jeg ikke kunne passe mit job. Og det var blandt andet fordi jeg har ondt. Hvorfor det er kommet, det kan han ikke hjælpe mig med, han kan kun sige jeg spænder så afsindigt alle mine sener og muskler, der er så mange små infiltrationer over alt. Jeg er en stor infiltration af 1. milliard små knuder, og den 1. milliard knuder gør ondt. Hvorfor de kommer og er kommet er ham helt udenfor rækkevidde, han kan måske give mig ret i det er blokeringer, og kan blive enig med mig i, at hverken han eller jeg kan finde frem til hvilke blokeringer. Han har tapet mig op fra begge skuldrer og ned over skulderbladet. På min syge venstre sider, har han hæftet selve skulderen op i tape, så den bliver båret gennem livet (hehe) så det ikke er mig selv der bære den. Det vil sige jeg ikke kan løfte skuldrene op omkring mine ører.
 
Jeg skal til læge på fredag, til fysioterapeut igen i morgen. Håber fysioterapeuten taper mig op. Jeg kan ikke selv holde dem på plads, når det er det ubevidste jeg der skal tage over. Jeg kan når, jeg har fokus på, altså når jeg kan have kontrollen. Ikke skal have mine tanker på andre ting. Derfor skal jeg bruge de hjælpemidler. Grunden til det, er at min læge skal se det, og jeg kan fortælle ham om min situation.
 
Jeg var ved min sagsbehandler i fredags. Hun indhenter info fra min læge. Det er derfor jeg vil besøge ham på fredag. Jeg skal søge om økomisk hjælp til psykologen. Mangler lige lidt papirer, til kommunen. Håber jeg har det hele så det kan afleveres i morgen formiddag. Samtidig lovede min sagsbehandler at undersøge muligheden for om jeg kan deltage i noget motionsprogram. Hun skulle have det med til teammøde i går. Min sagsbehandler er nyansat. Hun er kun vikar. Det er så håbløst. Du lære en sagsbehandler at kende. Så skal du lære en ny at kende. Det jeg følte mest fustrerende var, at hun afviste hvergang jeg forsøgte at fortælle om mig selv. Det ønskede hun ikke at kende til. Det var ikke hende der skulle kende mig?????, her er jeg et stor spørgsmålstegn. Jeg blev afvist med at det var mig der skulle forsvare mig selv. Mig selv der skulle kende til regler og paragraffer, jeg skulle svare på det jeg blev spurgt om, kun meget kort, helst med 1 stavelses svar. og så var det det. Håber det ændre sig. For hun kan da ikke hjælpe en person, uden at få lidt baggrundsstof. JEg kan da ikke placeres i en arbejdsprøvning, i en omskoling, eller lignende, uden hun kender til mig som person. Hvor hun kan placere mig. Det kan en beskrivelse af mit sygdomsforløb ikke besvarer, de jobs jeg har haft, og de uddannelser og skolegang. Det er hvad der rør sig i mit sind, de oplevelser jeg har haft, der kan påvirke, eller have indvirkning på hvordan jeg reagerer. En sagsbehandler skal benytte sin intutition for at kunne placere. Det vil sige der skal empati til. Hun får nok at se til mht. at lære hendes klienter at kende. Måske er det kun meget kort hun er vikar, og vil ikke fortælle hvor længe, og derfor vil overlade det til den sagsbehandler hun vikariere for i stedet for. Mener det først er der jeg skal åbne mig, og fortælle. Og er det sådan det hænger sammen kunne hun jo bare sige det.
 
Nu er formiddagen ved at smutte. Kan du / I hygge jer.
 
Stort varmt kram fra mig

No Comments

 • Anita 15. maj 2007 at 16:09

  Hold da op kære Karin….du har sandelig en masse at slås med.
  Av min arm…øh skulder. Jeg kan lige forestille mig hvor ondt du har.
  Sagsbehandleren…sig mig har du været på Næstved kommune –
  – nej spøg til side.
  Uanset hvor længe hun skal være vikar, så skal hun sku da tage dig alvorligt.
  Men uh, hvor jeg kender det. Det er så frustrerende.
  Jeg håber du stadigvæk har dit possitive sind.
  Mange knus og tanker fra Anita

  Reply
 • Anita´s Linkspace 15. maj 2007 at 18:51

   
  Hej ven
  Herfra skal du lige have en tirsdagshilsen
   
  KLIK HER
   
  Knus fra Anita
   

  Reply
 • Anita 20. maj 2007 at 06:14

   
  Godmorgen
  Så starter en ny dag op.
  Her skinner solen…jeg håber din dag bliver smuk.
  Knus fra Anita
   
  KLIK HER
   

  Reply
 • sus 22. maj 2007 at 14:53

  Hejsa Karin
  Jow tak det går udmærket med min datter hun stor trives på højskolen og skal begynder et nyt semester efter sommerferien …Jubii ..hun fik lovning på et halvt år mere for at få flere Point samlet sammen …Hendes sted betaler det ophold igen …dejligt for os begge 2 …
  Hvad angår mg selv ja så går jeg med en stor forkølelse lige PT…og skal holde op med at ryge det sagde min læge idag så imorgen stopper jeg ……skal stoppe !!!!!!!!!!!!!
  Arbejdet ligger stille i denne uge da lægen sagde jeg skulle blive hjemme ugen ud …..ellers kører det bare i 4 timer hver dag og kan holde til det endnu …..det er ik hårdt arbejde da jeg er i Flexjob ….de tager meget hensyn kan du tro …
  Hvad med dig selv ….kan se du ikke specielt har det fint ????
  Ønsker dig lige en dejlig uge med alt muligt held og lykke for dig
  KnuuZ*SUS*
  <center><a href="http://www.photocasket.com"><img src=http://www.photocasket.com/angels/000c3.jpg><br><font color="Purple">Buried at PhotoCasket.com</font></a></center>
  Hold dig Munter okay !!!
   

  Reply
 • sus 22. maj 2007 at 14:54

  ØHHH ved ikke lige hvad der gik galt men det var et billed su skulle have he he du får lige siden i stedet for …
  KnuuZ*SUS*

  Reply
 • Jytte 22. maj 2007 at 18:04

  Hej abild
  Vægttab!!! he he
  Vi var hos vores søn og svigerdatter fredag, lørdag og søndag en tur til Fyn, hvordan tror du så det går med noget der hedder vægttab?
  Der nede spiser man såre godt, meget og længe
  Så det vægttab er væk, men hvis jeg kan få lov forsøger jeg igen
  Håber du har det godt, jeg glæder mig til at få min bærbar igen, så jeg bedre kan holde kontakt med vennerne
  Knuz fra Jytte

  Reply

Skriv et svar