Helbred

Dagen i dag bliver en meget stille dag, har hentet dynen ind i stuen, den bærbare er blevet installeret, en bog er fundet frem, nå ja, mit tv er kører i baggrunden, Tour de France. Der er jo 2 bjerge i dag.

Hvad er det så der gør jeg vil have lov til at pylre, jo, var lidt utilpas i går, sov faktisk meget af dagen, mente dog det var underskud af søvn. I dag til morgen mærkede jeg denne irritation i venstre øre, det runger, og summer konstant, taler jeg, eller er der musik, andre taler er det meget ubehageligt. Så lyden på mit tv er meget lav, ingen musik, og forsøger ikke at sige noget ved at holde mig hjemme, ikke besvare telefonen, og undlader at åbne døren, hvis der bliver ringet på.

Yngste pigen har fået hendes bærbare hjem, uha, den er helt ny, det at installere, have tålmodighed, det er ikke lige hendes bedste ven. Hun vil helst det hele skal gå vildt stærkt. Det bliver dejligt for hende, igen at have hendes egen pc.

Nu vil jeg have lidt ondt af mig selv, kravle i seng, og håber helbredet er tip top i morgen.

No Comments

 • Jette 21. juli 2008 at 07:10

  Hej søde dig

  Jeg håber du er blevet udhvilet og har det bedre i dag.
  Her skinner solen….endnu…de regnvejrsdage er trælse.

  Jeg vil ønske dig en super dejlig dag
  Smil til dig 😉

  Reply
 • Gitte 21. juli 2008 at 09:50

  Ej, din stakkel.
  Rigtig god bedring til dig – og pas nu godt på dig selv 🙂

  Reply
 • abildjyden 21. juli 2008 at 12:45

  Jette:

  Nu er jeg udhvilet. Kan ikke have musik i baggrunden, det summer og runger vildt i mit højre ører, roen er der, hvis øjnene er lukket, og intet, jeg mener intet giver lyd fra sig.

  Gitte:

  Tusind tak, det kan du tro jeg gør.

  Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.