Held i uheld

Skørt pudsig mærkeligt – måske er der noget mellem himmel og jord der ligger sin beskyttende hånd over mig.
Jeg ville hen i solarium her til morgen, og da jeg skal passere en tværgående vej ser jeg en cyklist i forkert side, samt hører en knallert komme bagfra, pludselig ligger jeg i jorden, og da jeg rejser mig er både mine briller samt knallert og cyklist væk. Der er noget vejarbejde, brosten ligger lidt hulter til bulter, om det er det der er årsagen til det skete det vej jeg ikke, da jeg finder brillerne ligger det ene glas løst og stellet er knækket. brillerne er 3½ år gamle, og det var tid for et skifte, ville dog gerne vente til næste år pga økonomi, så der var det jo kærkommet, forsikringen dækker 80 % af udgiften.
Min svigersøn nævnte at kommunen burde afmærke etc., det er jeg ikke klar over om de har gjort, så i morgen tidligt vil jeg hen forbi og tjekke, er det ikke tilfældet vil jeg kontakte kommunen omkring de resterende 20%, og måske lidt til svige og smerte, det rimeligt bisset at mangle og jeg skriver lige ind hvorfor
Højre øje   = sph. + 2,75 Cyl. – 0,75 Axe 50 Add. 2,00
Venstr øje  = sph. + 3,00 Cyl. – 0,50 Axe 140 Add. 2,00
Jeg er langsynet, har en bygningsfejl og ja, gammelmandssyn det er dette Add. dvs. jeg har en styrke i læsefeltets bund på + 5,00. Her i skrivende stund sidder jeg med disse billigbriller der kaldes læsebriller med en styrke på + 4,00 uden alle disse finde andre ting. Shit det er ikke sjovt. Jeg har ikke været så træt nogensinde, jeg har det allerbedst med lukkede øjne, og jeg får ikke mine briller før den 30.11.2006 æv……….., så er der ingen afmærkning, så vil jeg prøve af på kommunen i teknisk forvaltning, jeg har da selv klaret det meste af omkostningen, så kunne de da godt betale det sidst, og måske lidt til svige og smerte.
Ønsker her en super god aften/nat
Kram fra Karin

No Comments

 • Anita´s Linkspace 21. november 2006 at 19:22

  Godaften.
  Hold da op en forskrækkelse…hva. Jeg håber sandelig ikke der skete andet med dig. Pøj pøj med samtalen med kommunen
  Så er der pyntet op til jul, på det space der normalt er lyserødt.
  Ha en dejlig aften.
  Knus fra Anita

  Reply
 • lis 22. november 2006 at 18:29

  HEJ OG GODAFTEN KARIN
  ja man kan hurtigt komme gruligt galt afsted.
  og jeg håber du får dine udgifter dækket og mere til.
   
  jeg kender det alt for godt- faldt for et år siden-brækkede skulder/overarm.
  det ville ikke gro sammen- til trods for at røntgenbilleder talte deres tydelige sprog- ville ingen tro på hvad jeg sagde.efter 4 røntgen med et par måneders mellemrum ca. og til sidst en mr.scanning har man endelig indrømmet at det ikke er groet sammen. skal opereres på næste tirsdag. hvor der nu skal fjernes en del arvæv+ indsættes knogle og skinne-
  men forestil dig de smerter i et år- som jeg kunne være sparet for.
  jeg kan jo ikke sagsøge vejret og mig selv.
   
  men det er muligt jeg sagsøger sygehuset for sjusk og fejlbeh.
   
  jeg håber virkelig du får held med dit.
  mange venlige og varme hilsener
  fra lis

  Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.