Her er tågen tung

Da jeg vågnede valgte jeg min morgenstund skulle vare afslappet. Der lå en meget tung tåge udenfor, da kl. var 8.00 var den meget tæt, nu kan der fornemmes solstrejf deroppe. Det bliver dejligt.

Udsigt søndag morgen ved 8 tiden

Udsigt søndag morgen ved 8 tiden

Jeg vågnede med et lidt tungt hoved, heldigvis var den hurtigere en tågen J. Den har været væk før det lysnede derude.

Kl. 9.15 søndag morgen Disen må gerne brændes af :-)

Kl. 9.15 søndag morgen Disen må gerne brændes af 🙂

2 Comments

 • Catarina 4. oktober 2015 at 17:13

  Hvor fantastisk at en hovedpine, so ellers ikke er sådan at få bugt med, når den allerede er der om natten, var hurtigt væk. Knap så sjovt var det at tågen hang så længe. Håber virkelig at der er dejlig som hjemme hos dig nu 😀
  Ha’ en vidunderlig søndag aften Karin.
  Knus fra det franske

  Reply
  • Abildjyden 4. oktober 2015 at 21:55

   Det er været en dejlig dag og aften, og nu er jeg klar til hverdagen når jeg vågner i morgen 🙂
   Nød den solskin der kom op af dagen, og fik da set lidt bold, trods solen kiggede ind til mig. Desværre tabte det hold jeg følger, det var på udebane i Ukraine, langt hjemmefra, men ingen undskyldning, de tabte sådan var det.
   Kan mærke varmen fra det franske 🙂

   Reply

Skriv et svar