Hjemme igen

Hjemme igen… av ….. jeg skal nok passe på …. jeg springer ikke ud i den store rengøring, flytning, nye projekter eller lignende, glad for min kirsebærpude, dyne og en lille bitte travetur. Dejligt jeg har min pc, en god bog, samt lidt flere kanaler i tv end standard. Jeg er lidt rastløs, nå, ja, det er ikke noget nyt for mig, jeg skal have gang i et eller andet i dagligdagen. Husk lige at komme efter mig, hvis jeg fortæller noget jeg ikke burde gøre, at det er for tidligt iflg. det jeg er blevet dikteret til, og udfra det du/i ville vurdere, hvis det var dig eller en meget nær ven, der havde fået fjernet livmoderhalsen.
Min læge siger det skal betragtes nøjagtigt som dengang jeg fik livmoderen fjernet, jeg er blevet syet lige så meget som dengang, dog har jeg ikke et udvendigt ar, dengang var det synligt, nu er det jo indvendigt. Passer jeg ikke på, kan jeg skal have indflydelse på at danne arvæv, det springer op etc. så dømt afslapning……. totalt hehe.
Synd for jer der ude, i kommer til at hører en del fra mig i denne periode hehe.
Kram og god solskins formiddag.

No Comments

 • Anita´s Linkspace 3. november 2006 at 11:20

  Jamen sikke en dejlig trussel Karin…at vi vil komme til at høre meget fra dig.
  Jeg håber, at du efter omstændighederne har det godt.
  Knus og tanker fra Anita

  Reply
 • Anita 3. november 2006 at 15:36

  Altså med det du beskriver i din hilsen ang. lotterispil, så er jeg sikker på at manden i dit liv findes. For så uheldig du er i spil så må du da have held i kærlighed.
  Knus og tanker fra Anita

  Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.