Hjemme igen–hverdagen/ferie/weekend

Lige et lille blik på de sidste timer hos yngste.

Jeg har nydt de dejligste dage hos yngste, det var så dejligt at besøge hende, se hvor hun bor, hvor hun arbejder, og sidst men ikke mindst, være der hvor hun har sin hverdag. Det giver så meget tryghed, og en helt anden indre fornemmelse, denne jeg kender fra hverdagen i Danmark.

Jeg savner sol og varme. Heldigvis var det godt vejr i onsdags, men jeg havde en lidt for travl dag, med alt muligt praktisk, og torsdag var så første dag på jobbet efter 1½ uges ferie. Det kunne mærkes, jeg var savnet Smiley, der blinker

Uanset hvad alle de kloge og lærte mennesker siger omkring vejret, så påvirker det mig, min krop vil helst med lune og sol. Fugt og kulde siger den fra overfor. Det var så tydeligt i går. Energien tappes alt for hurtigt. Så jeg er også blandt dem, der helst vil bo under sydens sol og varme Smiley – eller som jeg har hørt – Thailand – har dog aldrig været der. Det skal altså prøves engang ud i fremtiden.

6 Comments

 • Madame 1. november 2013 at 08:44

  Det er dejligt at læse, at I har hygget jer sammen! Jeg har det lige som dig og kan tydeligt mærke, når vejret er mørkt, gråt, vådt og trist. V må prøve at få det bedste ud af den mørke årstid, og nu kan vi jo begge glæde os over at lave pakkekalender. Julen lyser så smukt op her, når dagene er korte.

  Reply
  • abildjyden 1. november 2013 at 16:49

   Det var så hyggeligt.
   Jeg har tændt levende lys, og nyder et krus the, og planlægger pakkekalenderen til yngste.
   Det er så hyggeligt med julens lys, og et hvidt snedække til at lyse op i landskabet.

   Reply
 • Nola 1. november 2013 at 08:48

  Dejligt at få ro på og vide hun har det godt:-) ja, om vi vil eller ej, så påvirker vejret altså en del!
  God fredag 🙂

  Reply
  • abildjyden 1. november 2013 at 16:50

   Takker og ønsker dig en vidunderlig fredag/weekend.

   Reply
 • Catarina 1. november 2013 at 09:29

  Skønne billeder og ja, jeg kan godt følge dig med hensynt til den indre ro. Altså det at være med i hverdagen og med egne øjne se at alt er ok og hun er glad og trives i det nye. 🙂

  At komme tilbage fra ferie er altid lidt hektisk og man er mentalt træt efter nogle dage, hvor man har samlet tråde. 🙂

  Nu er weekenden inden for rækkeviede og der kan du slappe af og komme helt ned inden en helt almindelig uge atter begynder. 🙂

  Og som du jo ved, så er vi jo ret ens med det med sol og varme. Jeg glæder mig allerede vildt meget til det igen bliver forår og solen luner godt.

  God fredag til dig Karin og dejligt du er hjemme igen. 🙂

  Reply
  • abildjyden 1. november 2013 at 17:07

   Takker, jeg er også glad for at have nogle minder.
   Allerede i dag gik det hele meget bedre på jobbet.Og nu er weekenden begyndt med lidt planlægning af pakkekalender til yngste,og lidt koordinering af november med diverse to do etc.
   Lad os støtte op om hinanden med lyspunkter i den mørke tid vi begge ikke er særlig begejstret for 😉

   Ønsker også dig og dine en vidunderlig weekend. 🙂

   Reply

Skriv et svar