Hjertelig tillykke

Tillykke med dagen

I dag er det Fridas fødselsdag. 1 år. HIP HIP HURRA. Hjertelig tillykke til dig min pige. Det skal fejres hjemme hos den unge familie, og i det dejlige rækkehus , de nu er bosat i.

Travlhed op til

Der har været travlhed med forberedelserne, pludselig kommer det fra yngste, hvorfor vil jeg have alting skal være så perfekt, mit svar, du falder ikke langt fra stammen, men prøv at huske, Rom blev ikke bygget på 1 dag. Hun har villet have billeder, hylder, blomster, etc. til at gøre hjemmet færdigt, malet både møbler etc. Heldigvis har døgnet kun 24 timer, og 2 dejlige børn kalder. Dog er hun nået meget langt, meget længere end jeg havde troet. Det er så dejligt et hjem.

Dagen med gæster

Det er i dag, på selve dagen. Der er en del afbud, så vi bliver kun 22, og husk det er kun den nærmeste familie, selvom stuen er lang, så er sofaen skilt ad for vi kan være der.

Uddelegering af opgaver

Jeg er godt i gang med at bage banankage og afslapning til den dejlig dag.  Har været på de seneste dage. Måtte så sige fra her til morgen, for yngste datteren var helt frustreret, Otto kan bare ikke rumme alle de ting der sker omkring ham, og ja, mor og far har ikke tiden. Men jeg måtte sige fra, da jeg ikke var klar.

Jeg glæder mig

Til af fejre hende, og se hvor smukt solen skinner derude. Vi kommer nok ikke til at se børnene ret meget, alle fætre og kusiner skal nok finde legepladsen, og Otto vil være i fuld gang.

8 Comments

 • Anette 30. april 2017 at 10:50

  Tillykke til Frida

  Reply
  • Abildjyden 1. maj 2017 at 08:27

   Tusind tak – Festen var fantastisk

   Reply
 • Celena 2. maj 2017 at 12:14

  Stort tillykke til Frida! She is so cute 🙂 Hope she (and you) had a great day xox

  Reply
  • Abildjyden 4. maj 2017 at 07:32

   Tusind tak.
   Det var en vidunderlig dag. Hun blev så forkælet.

   Reply
 • betty 4. maj 2017 at 15:04

  Tillykke med Frida. Det er en herlig alder. Dejligt at I kunne samles så mange.

  Reply
 • Catarina 20. maj 2017 at 18:08

  Et forsinket men stort og hjerteligt tillykke med lille Frida. Jeg er sikker på at hun blev fejret med maner og nød at være lidt mere i centrum.

  Hun lærer helt sikker på sigt at netop Rom ikke blev bygget op en dag og at det heller ikke betyder noget. Men der skal noklidt flere år på bagen inden hun når hvor til du allerede er nået.

  22 gæster, det er altså også en del og det er lige før jeg bliver helt forpustet. Så stor en familie har vi slet ikke og har faktisk aldrig haft det. 😉

  Sikke nogle dejlige billeder af fødselsdagsbarnet og hun ser i den grad ud til at hygge sig med at have fødselsdag.

  Reply
  • Abildjyden 22. maj 2017 at 06:50

   Tusind tak. Hun bliver en stor pige, og det var en dejlig kom sammen.
   Vores side kan fremtrylle 12 når vi er fuldtallig, her var 3 afbud. På svigersønnens side bliver de 25 hvis de er fuldtallig. Da Otto fyldte 2 år, ændrede de taktik med fødselsdag. Det gør de også for Frida. Der siges der er kaffe/kakao/te på kanden, og det er en kop eftermiddagskaffe. Ved godt de så inviterede bedsteforældrene med ud og spise på selve dagen, om det fortsætter der ved jeg ikke. 🙂 – Måske bliver det lidt lækkert derhjemme i stedet for.

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.