bamse051

  Tankerne løber rundt, hvad er nu bedst? Hvordan vil jeg kunne trives med denne beslutning? Går min sagsbehandler med til denne tanke? Hvad vil min læge sige til denne tanke?

FlexJob

Nysgerrigheden er stor vil jeg tro. Derfor kommer der lige en forklaring til hvorfor mine tanker løber rundt. I dag var der midtvejs møde på jobbet. Deltagerne var, Rektor, Læreren der er min kontaktperson, min jobkonsulent og selvfølgelig undertegnede. Vi talte frem og tilbage om hvordan og hvorledes det hele går, jeg fik ros, og ja, en besked om jeg skulle huske at holde pauser, og lære at alting ikke kan være perfekt, og passe på denne pleaser pige jeg er. Samtidig fik min jobkonsulent og jeg lidt infomation omkring det, der venter efter ferien. Det bliver noget helt nyt, det bliver en udfordring til mig, det bliver en udfordring mht. min natur at alt skal være perfekt, for det blev jeg gjort bekendt med, det vil ikke være muligt. jeg vil kunne være der til at guide eleverne, lærerne og jeg selv til diciplin, dog ville jeg ikke kunne have lokalerne til at skinne, som de gør nu. Jeg vil være en stor støtte til lærerne, da eleverne vil kunne komme til mig og spørge ind til øvelserne, jeg vil selv kunne høste guld til min viden indenfor laborantfaget, jeg vil kunne få høstet, til senere i mit liv. Samtidig blev jeg gjort klar, at meldingen mere eller mindre fra rektor, nok vil stå klart, grundet min psyke (pleaser gen, og perfektionismen), gør at jeg ikke vil kunne magte et job på almindelig vilkår i dagens Danmark i dag. Jeg fik en melding om jeg er alt for venlig, alt for mild en person. Og jeg blev gjort klart at de på skolen var interesset i at beholde mig, og det ville være som flexjobber. Vi skal mødes igen den 15 september omkring dette. Nu bliver det bare en opgave for mig selv, er det virkelig sandt, er jeg en alt for venlig pleaser pige, ja, jeg kan fint nikke genkendende til den Karin der bliver beskrevet. Jeg har selv tænkt tanken mange gange, jeg har selv forsøgt at sige det, under hele forløbet. Min psykolog har sagt det vil tage flere år før jeg igen er klar til det barske liv derude, at jeg lærer at svarer igen. Jeg blev meget glad for det rektor sagde, for det er fra andre det skal siges til min sagsbehandler. Jeg vil meget gerne have det job som en flexstilling, jeg ved godt det ikke er nogen guldgrubbe. Så her i min sommerferie, vil jeg undersøge en masse, jeg vil have min læge med på dette, jeg vil tale med min fagforening om det, samt hører til lønforhold etc., for der skal være en gulerod, der skal lidt mere i kassen end det jeg får nu. Jeg skal have talt med nogle af dem der står mig nær, dem der kender mig, hvad de mener om denne løsning. Jeg prøvede at overbevise min sagsbehandler her i januar i år om en revalidering, jeg kunne tydeligt se, jeg pga. psyken, mit pleaser gen etc., at jeg ikke kunne bestride et job ude i det kolde samfund/arbejdsliv, der er blevet her i DK, med de begrænsninger jeg har. Det blev afvist, hun vil have mig i et ordinær job. Jeg var allerede klar over jeg vil knække, dog tog jeg den barske kasket på, og straks kom mit pleaser gen på arbejde, jeg gjorde som hun forlangte, og jeg knækkede med sygdom, først smut mine skuldre op omkring ørene, afsted til knæk og bræk. Jeg blev meget syg efter galdeoperation, der kom en stemmesvigt, og jeg fortsatte med at gøre som hun befalede. Hvorfor jeg er i det job, det er selvfølgelig en effekt af det jeg blev bedt om at gøre. Jeg valgte faktisk meget hurtigt at være mig selv, ikke bare gemme mig. Håber det kan give min sagsbehandler en forståelse af, jeg ikke er helt så kvik på psyken, som jeg i perioder skjuler, især overfor en som hende. Jeg blev faktisk glad. For nu ved jeg hvad det er jeg vil. Jeg vil undersøge om jeg kan få et liv til at fungere i et flexjob der hvor jeg er i arbejdsprøvning nu. Min sommerferie skal bruges til dette. Jeg har lige en anden lille bekendelse, jeg har ikke fået trænet i meget lang tid, jeg ved det giver både bedre selvværd, og langt bedre helbred fysisk, så det skal jeg bare til. Har lige smidt en hilsen til en blogger, mener hun er i det samme center som jeg, lod lige en bemærkning falde om jeg mangler en sparringspartner. Min selvdeciplin er ikke just den bedste, på dette område, jo, når der er gådet 5 – 6 uger, så kan det kører. Derfor vil jeg gerne i gang igen her i ferien, jeg skal minimum træne 2 gange ugentlig, jeg vil helst 3 gange, og når det så bliver hverdag, 2 gange. Håber du læser med her, eller en anden der måske kunne hive mig med. Nu vil jeg kravle ind under et tæppe, læse lidt inden jeg kravler til køjs, jeg er lidt rigelig brugt i dag, derfor tidlig i seng. Ønsker en fortsat god aften.

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.