Hvad er kønnet?

Yngste har fået spørgsmålet mange gange. De har ønsket det skal være en overraskelse, at det så var helt umuligt at få den lille baby til at ligge med front til, eller bare så det var muligt at få et scanningsbilled, gør at ingen fandt ud af det. Scanningsbilledet er ryggen eller hovedet, intet andet.

Nu fik hun så lige denne kinesiske kalender at lege med. Det passer perfekt med både hende og hendes bror, men undertegnede, hm. Jeg skulle have været en Uffe J.

2 Comments

 • Catarina 1. august 2014 at 09:29

  Aii hvor er den god 🙂 Her passer den med ig, alle drengene, min mor, men ikke på Søren – han skulle være en pige. 😀

  Reply
  • abildjyden 3. august 2014 at 07:50

   Så er Søren og jeg altså sådan lidt outsider. nå skidt pyt. Det er sjovt med alle disse måder man kan kønsbestemme på, den ene sjovere end den anden 🙂

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.