Hvad er okay?

Screenshot_2013-11-11-07-22-13

Uha da. Kulde, regn, blæst, mørke, hvorfor kan vi ikke enes?

Første dag efter ferien frøs jeg, og det var rigtig meget desværre. Det har kostet på helbredet.

Jeg er jo en af de hypermobile der lider. Nogle er så heldige at kunne gå et helt liv igennem og knapt vide de er hypermobil, og andre, som jeg, er super sensetiv, og det er overfor kulde. Når vi fryser spænder vi, og gør jeg det bare et kort øjeblik, så sker der noget, det må jeg bare ikke, altså fryse/spænde.

Nu må jeg i gang med nogle tiltag jeg ikke troede jeg måtte ty til, nå men der er jo så meget der er farligt, jeg må så gribe til en af dem. Solarium. Var ellers gået fra det. Nå skidt pyt, der er jo så meget der er farligt. Vil bare gerne gennemvarmes, kan jo ikke have dynen over mig 24/7, til vi igen for sommer.

Ønsker alle en fantastisk arbejdsuge.

4 Comments

 • Madame 11. november 2013 at 09:53

  Jeg vil bare anbefale dig varm og lækker, blød uld i form af cashmere eller angora, Karin. Og så alt det dagslys, du kan nå at suge til dig. I dag skinner solen her – det er skønt – og jeg håber, den også er fremme oppe hos dig.

  Reply
  • abildjyden 12. november 2013 at 07:07

   Jeg har fundet al mit varme tøj frem, og suger at det smukke lys til mig.
   Jeg har forbarmet mig over radiatorerne i går, og nu er lejligheden blevet gennemvarmet. Normalt venter jeg gerne til dec. Det kunne jeg så ikke i år.

   Reply
 • Catarina 11. november 2013 at 17:46

  Jeg har flere gange tænkt det samme som dig, men er endnu ikke hoppe ud i det. Har jo ikke taget sol siden jeg var 18, men kan stadig huske den dejlig varme den gav – og specielt følte jeg altid at knoglerne blev varmet igennem.

  Reply
  • abildjyden 12. november 2013 at 07:12

   Jeg kender risikoen. Vil ikke anbefale andre til at følge mit eksempel.
   I går tog jeg endnu et skridt, valgte at gennemvarme min lejlighed, mine radiatorer fik lov at gennemvarme det hele. Har ikke tidligere tændt dem før december, men skidt pyt, jeg skal bare ikke fryse.

   Reply

Skriv et svar