Det ved jeg endnu ikke helt, det er bare ikke det sjoveste, og langt fra det rette tidspunkt.

Tirsdag, dagen hvor der lige er en mdr. til jul, begyndte hyggeligt, med morgenkaffe og klargøring til job. Få minutter før afgang eksploderede maven, nå men det var nok fordi jeg havde fået andesteg, så op på jernhesten og på job. Flere gange gennem arbejdstiden måtte jeg løbe stærkt, heldigvis var toilettet ledig. Jeg kunne ikke nå hjemover, havde en aftale med frisøren, og efterfølgende min psyk. Derfor havde jeg tid til en hyggestund nede i byen. Måtte på toilettet flere gange, og forsøgte at holde væskebalancen intakt. Jeg blev ikke skidt tilpas, så det var vel en maveforkølelse der kunne håndteres med job. Onsdag var fridag med Bedsteforældredag, så eftermiddagen valgte jeg at nulstille og passe på mig selv, torsdag ville jeg få besøg af revisor, så det blev en travl dag. Og det blev det, alle blev advaret om mine “udflugter” – der blev holdt afstand. Fredag var fri igen, havde en aftale med yngste, vi skulle hygge med tur til hospitalet i Herning, og efterfølgende en tur ud og handle det sidste til vore julehjem. Desværre kunne jeg overhovedet ikke koncentrere mig, det blev bare værre og værre. Lørdag turde jeg ikke stå alene med det, derfor kontaktede jeg vagtlægen. Han bad mig medbringe en tisseprøve, jeg har/havde stærke smerter i underlivet, diarre på 5 dagen, nu feber, og det blødte kraftigt. Turde ikke spise, selv drikke gjorde ondt. Kom hjem med antibiotika og en diagnose om tarmbetændelse, blødende, fra de udposninger jeg har haft i min. 25 år.

I skrivende stund er det stoppet med at bløde, smerterne er ikke helt så slemme, men stadig i den øvre halvdel af min smertegrænse. Derfor fik jeg en tid, et afbud, hos en af lægerne i det lægehus jeg er tilknyttet.

Det er så udmattende, jeg er så træt, kan kun få ting før jeg er total kvæstet.

Glæder mig til over middag.

 

Opfølgning fra lægen 3.12.2015

I går fik jeg ikke lige fyldt på. Men lægen gav en dybere forklaring, jeg blev klogere og lytter til det der blev sagt. Sygemeldt til behandlingen er slut. Altså på lørdag med.

4 Comments

 • Madame 2. december 2015 at 15:41

  Åh sikke noget – godt du er i behandling med antibiotika – rigtig god bedring!

  Reply
  • Abildjyden 3. december 2015 at 08:33

   Tusind tak kære Gitte. Jeg blev læst og påskrevet, og hvis ikke blev der lovet bål og brand Så jeg overholder lægens anvisning.

   Reply
 • Catarina 3. december 2015 at 19:10

  Føj for en grim omgang og hold nu op hvor må du bare være udkørt. Bare det at du klarede både job og hyggestund, som sikkert ikke blev helt så hyggelig, er flot. Men det er da også en særdeles grim oplevelse og jeg håber virkelig at du snart er på toppen igen og ike for flere smerter eller andet i den dur. God bedring til dig Karin. Klem fra Fyn 🙂

  Reply
  • Abildjyden 4. december 2015 at 08:25

   Ja, det har været slemt, og grimt.
   Tusind tak for dine tanker.
   Da lægen talte med store bogstaver forstod jeg vigtigheden af hvad det var jeg var blevet mødt med, troede jo bare det var sådan en tur som du mødte.
   Med lind kost og i meget rolig tempo, er det til at holde ud. Morgenstunden er stadig slem, værre end normalen, det er som hovedregel her jeg mærker til min irritabel tyktarm, med udposninger, har efter denne oplevelse, tænkt om en 8 ugers kur efter FODMAP princippet, måske ville være godt, har bare svært ved at indflette den her i dec.

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.