Hvem er vi

Med plads til skæve billeder

 

Da jeg læste dette fik jeg et chok. Havde set og læst artiklen fra Femina nr. 10, og havde ikke tænkt tanken, bare nydt at Karen hviler så meget i sig selv, at der ikke følger undskyldninger med omkring, skæve billeder etc.

Jeg hører og læser, dette ideal er blevet meget værre. I dag er det ikke kun flinkeskole pigen der er idealet, i dag er det udseendet, topkarakter, mærketøj, antal like for selfie etc. der danner en piges selvbillede. Jeg bliver så trist, trods jeg selv har flinkeskole pige idealet helt inde på livet, ikke at jeg var det som barn og ung, udadtil, men tro mig, den sidder så dybt i mig. Og jeg ved om nogen hvor hårdt det er, både for dem i min aldersgruppe, der ikke hviler i sig selv, og de unge piger der vokser op nu.

Jeg vil derfor gerne slå et slag for kvindelige former, skævheden, og den indre ro. Jeg tror på der er brug for den skæve tankegang, til at tænke utraditionelt. Og dette ses i det øjeblik døren åbnes til et hjem, påklædning, etc.

 

 

6 Comments

 • Miri 10. april 2015 at 09:42

  Åh bliver helt træt…. Skæve billeder, uh ja så vælter verden – sagt meget ironisk.

  Reply
  • abildjyden 11. april 2015 at 10:31

   🙂
   Holder så meget af nuancerne 😉

   Reply
 • Catarina 11. april 2015 at 16:13

  Ja, tæænk at folk går op i det lænker jeg…. men desværre er der rigtig rigtig mange kvinder der går op i at alt skal være 2arrangeret” tilfældigt (hvilket det ikke er) og ALT skal ligne det de ser i bladene, se bare på alle billeder a små arrangementer på IG alle ligner et eller ander der er vist i et eller andet blad og skal se perfekt ud. Jeg håber virkelig at folk snart kan se, at alt det slet ikke betyder noget, men det at vare til betyder alt. 🙂

  Reply
  • abildjyden 11. april 2015 at 23:45

   Lige nu løber mine tanker tilbage til en samtale mellem mine piger omkring hysteriet “Kählers jubilæumsvase” Og ja, de mente alle 3 det var hysteri.

   Det var dine tanker omkring de arrangerede billeder på IG, der fik mine tanker til at løbe, det var forøvrigt også IG der var i tankerne omkring like og selfie. En pige havde udtalt sig til DR, hvis ikke hun fik minimum 150 like, slettede hun billederne, for så var de jo dårlige, altså hendes selvværd fik et dyk.

   Det er så rigtigt at det at være er det vigtigste.:-)

   Reply
 • Lene 12. april 2015 at 13:46

  Hold da op, hvor er det sørgeligt. Lige nøjagtig det bald læste jeg og jeg tænkte overhovedet ikke over billederne. Det jeg tænket over var, at Karen Hækkerup var mere kraftig end jeg havde forestillet mig, men at hun så hammergodt ud og jeg nyder når det ikke bare er slimline udgaven vi får lov at se. Hurra for vores forskellighed.

  Reply
  • abildjyden 12. april 2015 at 17:02

   Det er dejligt der er plads til forskellighederne.

   Jeg troede faktisk Karen Hækkerup var slankere, bemærkede det også, og tænkte, så er der andre end mig, der bruger L, XL 🙂

   Reply

En kommentar her betyder meget for mig - tak