Hverdag igen

Overskriften er lidt misvisende, på torsdag er det så min fødselsdag. I dag har jeg en feriefridag fra jobbet, i morgen skal jeg på et seminar på arbejde, fra kl. 8.00 til kl. 19.30 lang dag, så når jeg kommer hjem er der dømt sofa, 24 timer på TV 2, og tidligt i seng. Onsdag bliver en opsamlingsdag på jobbet, torsdag skal jeg have rundstykker med til 20 personer, mon jeg selv skal bage onsdag eller bliver det købe???, jeg så et sted at man kan forberede bollerne dagen i forvejen, og bage dem fra morgenstunden, og tage dem varme med, hm.. nu får vi se hvad jeg finder på.
Torsdag aften bliver jeg hentet af en god ven, skal ud at spise, overnatter hos ham, bliver til lørdag morgen, heldigvis er der internetadgang, og jeg kan tage min bærbare pc med, jeg er nemlig alene hjemme fra kl. 7.30 til ca. kl. 15.00.
Nu når jeg får så mange timer helt alene, så finder jeg måske selv ud af at redigere dato på billederne. Jeg vil prøve at undersøge mulighederne.
Ønsker hermed en fortsat god mandag.

No Comments

 • sus 20. februar 2006 at 16:32

  Hai Karin ….Kunne da ikke lade være med at gå ind og TITTE billeder herinde …Kan godt se TØZERNE de muntrede sig gevaldigt ….
  Det med Tæppet og farverne på gulvet er en FED IDE..!!!!!!! he he he …..
   
  Kan du nyde dagen idag for kunne se du havde fri …..og nyd dit VISIT hos din VEN …..kan godt forstå du tager din BLÆREBARE med *GG*
   
  Tak for din hilsen og skulle hilse igen fra Camilla og sige tak til THILDE….
   
  KnuuuZ*SUS*

  Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.