Nu er det slut med de skæve helligdage her hen over foråret, næste gang vi møder lidt flere skæve helligdage er til jul. Så nu bliver det ferie, næste gang.

Jeg nyder da denne frihed, men jeg har en arbejdsopgave, der godt kan gøre det lidt presset, har været nødtaget til at tage nogle timer fra i weekenderne. Der er nogle kollegaer der er afhængig af jeg ofre mig. Så det gør jeg med glæde. Det betyder jo så, jeg kan holde fri på almindelige hverdage, komme lidt senere, eller gå lidt tidligere.

Jeg har haft arbejdet med hjem, så jeg ikke behøvede at kører frem og tilbage, det er noget vi har lært af Corona hjemmearbejdsperioden. Det gør det meget nemmere for os alle.

Nu åbner fitnesscentrene, jeg savner det så meget, dog bliver jeg ikke 1 af dem der vender tilbage før september, måske først oktober. Jeg er jo i risikogruppen grundet min diabetes, derfor kontaktede jeg min læge, og der fik jeg anbefalingen, træn ude, eller hjemme privat, vent til efteråret, og følg anbefalingerne for risikogrupperne. Okay, det har jeg så taget til efterretning. Det er en svær nød at knække, jeg foretrækker styrketræningen i maskinerne i centret, jeg kæmper med selvdisciplinen på dette område. Derfor har jeg lige smidt noget i støbeskeen, hvad det bliver, og hvordan det udformer sig, ved jeg ikke lige i skrivende stund. Jeg skal lige afvente et par tilbagemeldinger, før jeg løfter sløret.

Jeg kan mærke DK er genåbnet mht. trafikken til og fra arbejde. Hørte at det har været storslem i lørdags rundt i diverse indkøbs spot, helt umuligt at få P-Pladser. Pyha, det betyder vel der begynder at komme penge ud, så hjulene igen igangsættes.

Ønsker dig en dejlig hverdag, sommer.

6 Comments

 • Madame 9. juni 2020 at 07:53

  Det er rigtig dejligt at du har mulighed for at arbejde hjemmefra.
  Tror du ikke, at nogle at redskaberne i fitnesscentret er flyttet udenfor? Det ved jeg, de er flere steder.

  Reply
  • Abildjyden
   Abildjyden 9. juni 2020 at 20:30

   Det er skønt det er muligt at bytte rundt på arbejdsdagene, og ja så klare det hjemmefra.
   Desværre har mit træningscenter ikke mulighed for dette. Har set andre centrer gøre det. Heldigvis har jeg noget i støbeskeen, krydser fingre for det bliver muligt.

   Reply
 • Catarina 9. juni 2020 at 17:06

  Det er fint med hjemmearbejde, men bare det ikke bliver for meget, sådan ar alle dage har noget ked arbejde at gøre. Det synes jeg ikke er fint, uanset om nogle er afhængige af det du laver.
  Ja, nu er det slut med de ekstra dage og forlængede weekender. Lidt trist faktisk, for jeg nyder de forlængede weekender. 😊

  Reply
  • Abildjyden
   Abildjyden 9. juni 2020 at 20:50

   Jeg ved det lyder af lidt meget. Men jeg bytter rundt.
   Jeg sidder med løn. Hos os er der 35 timelønnede, for 15 mdr. siden var der 4. De aflevere uge- og dagsedler, manuelt hver fredag over middag. De ansatte har opgaver i KBH. Aalborg, Aarhus, Randers, Kolding, og i nærområdet, derfor er de ikke forbi dagligt. Jeg har så mandag til at behandle det hele, så det ligger klar tirsdag kl. 8.00. Det er så kun de ulige uger der har så stram deadline, så der kan være udbetaling torsdag. Når så mandag eller torsdag er en helligdag opstår udfordringerne.
   Vi arbejder med at finde et elektronisk system der kan matche vores arbejdsopgaver, vi har lige arrangeret et møde med en udbyder, håber det er godt. På den måde kan håndværkeren indrapportere for hver opgave, eller senest ved dagens afslutning, så jeg kan reg. hver morgen.
   Nu jeg forklarer kommer jeg til at tænke på hvordan børnenes far fik løn tilbage i 1983. Han var slagteriarbejder. Og hver fredag fik han en pose med mønter og sedler, altså kontant udbetaling. Tænk det er kun 37 år siden. Og blandt de håndværkere, der er mine kollegaer, har de arbejdet i mere end 40 år i branchen, så håber på jeg kan sælge den elektroniske reg. frem for papir og blyant 😂
   Enig det er dejligt med disse forlængede weekender, heldigvis nærmer sommerferien sig ☀️☀️☀️

   Reply
 • Celena 12. juni 2020 at 13:32

  Glad you have the chance to work from home. There are lots of good workout videos online. If you need a hand finding something, just let me know. I do this for a living 😉 xox

  Reply
  • Abildjyden
   Abildjyden 13. juni 2020 at 08:42

   Tak for din omsorg kære Celena.
   Jeg arbejdede hjemmefra i perioden 11 marts til den 9. maj, herefter har jeg været på job igen. Har dog muligheden for at tage arbejdet med hjem, hvis der kommer noget på tværs. Hvilket sker nu på onsdag, og det der sker på onsdag er præcis det jeg først vil fortælle noget om, når jeg lander hjemme igen.
   Jeg traver en masse ture, det er styrketræningen der halter, meget af det der ligger tilgængelig på nettet, er ikke til os med skavanker, andet er for gammelt, så finder jeg endelig noget, men det kræver redskaber, hvilket jeg ikke har, der er kun pilatesbolde, der glider på mit gulv, ikke ruller, men glider. 🙂

   Reply

En kommentar her betyder meget for mig - tak

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.