Hverdagen banker på

I morgen ringer mit vækkeur igen, jeg er meget afhængig af et vækkeur, jeg er nemlig et B-menneske, og skal jeg møde på job kl. 8.00, så skal der et vækkeur med ualmindelig meget larm til at vække mig. Det er blevet stillet, så er det bare at håbe jeg ikke bruger interval knappen for meget 😉 – Jeg er glad for mig job, og glæder mig til hverdagen, det er ikke det, jeg har bare så svært ved at stå ud af sengen. Tit tænker jeg på, om jeg er Tornerose, jeg føler altid, jeg kunne sove i 100 år.

Jeg skal først i laboratorieområdet fra på mandag, i denne uge, hjælper jeg til i bog depotet. Der skal gøres klar til de kommende elever, der skal ligge bøger til lærerne, så de lige kan hente. Det er forkælelse, men hvis hver enkelt elev skulle forbi og hente, ville opgaven være langt større.

Jeg er blevet introduceret for en ny lærer bog til Kemi, jeg har bladret lidt i den, her i sommer, der skal læses dybere kan jeg se. Glæder mig allerede. Jeg har heldigvis mine egne bøger, fra min studie tid, de vil ligge ved siden af.

Jeg vil lige hygge med en bog her før sengetid. Den sidste krimi fra ferielæsningen. Tyskerungen af Camilla Läckberg. Ved ikke rigtig hvad jeg vil i gang med bagefter, hm…, der er jo mange anbefalinger rundt på bloggen. Jeg er ikke multilæser. Har ikke fået mine nye briller endnu. Så jeg læser lidt langsom (hihi).

No Comments

Skriv et svar