Hverdagen

Hverdagen er skudt i gang, efter en dejlig weekend. Den første hele uge i december, er godt i gang. En mandag med dejligt vejr. Det er en sand fornøjelse.

Rutiner på en arbejdsdag

Det har været en arbejdsdag, selvom jeg møder sent, så var det kun lige blevet lyst, da jeg gjorde klar til at tage hjemmefra. Da jeg landede hjemme, var der brug for at få benene op ad, samt få fødderne fri af fodtøj, lave fod og tæer gymnastik. Da jeg var klar igen var tusmørket faldet på. Jeg nåede desværre ikke så meget ud, som jeg havde ønsket mig. Nå, det er det, jeg har mine fridage til.

Låge 4

Jeg fik åbnet en låge, den 4. dec. Det første jeg gør fra morgenstunden, er at placere et rødt “hjerte” på min engel. Den fik jeg for 40 år siden, det år jeg var “Pige i huset”, det var min værtsfamilie, der var de glade givere. Den har været fremme hvert år siden. Min te kalender bød på en lidt kedelig smag, denne 4. dec. trods titlen Afternoonish, fik den ikke mig til at svæve. Lakridskalenderen bød på en lakrids overtrukket med hvid chokolade og hindbær, lækkert, dog slår den ikke A. Sidst men ikke mindst læste jeg endnu et afsnit i “En vinterbaders notater fra menneskehavet”. Arbejdsløs julestemning. Det var ikke titlen der fik mig til at reflektere, det var mere det at manipulere med virkeligheden, det at sælge noget hjemmelavet med fortjeneste, og det helt udenom systemerne. Ikke at jeg pudser en glorie. Jeg foretrækker ærlighed.

Aftensmad

Mandag aften legede jeg lidt med broccolisalaten, den blev uden bacon, det havde jeg ikke, ej heller creme fraiche. Det blev så hytteost i stedet for, det smagte for øvrigt godt. Kartofler og gulerødderne kom i ovnen, og kalvelever blev vendt i rugmel og stegt med lidt olie på panden. Det er en stor portion, jeg levnede også, da broccolisalaten og leveren var mere en rigelig til mig 😉

Afrunding

<

p style=”margin: 0in; font-family: Calibri; font-size: 11.0pt;”>En mandag der gik alt for hurtig, og nu er tirsdag skudt i gang.

1 Comment

  • Catarina 10. december 2017 at 15:38

    Lækker tallerken du der har og ja hytteost kan bruges til meget 😀

    Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.