Hverdagen er skudt i gang, planen var lagt, og wupti, så mødte jeg den første forhindring mandag til middag. Min opvaskemaskine var læk, hm den stod jo af den 23/12, og jeg havde lige bestilt en montør, der skulle komme forbi, når kalenderen igen havde luft. Men nu var der kloakvand i maskinen. Hele eftermiddagen gik med VVS mand mm, og sidst på eftermiddagen kunne vandet igen finde rette vej.

Min helt nye bil 4 mdr. gammel, kom med en melding den 31/12, om dieselfilteret trængte til en rensning, hm. har da kun kørt 7500 km, heldigvis mente værkstedet at det ikke kunne passe, så har en tid onsdag over middag til tjek.

Idag vågnede vi op til snevejr, lidt nåede at ligge sig, og vejfolket fik lidt at lave. Børnebørnene havde dog delte meninger, Frida jubler, mens Otto mente ikke det var jul nu, og hellere vil have sandaler og shorts, sol, varme og lys.

Før der blev saltet

Yngstepigen måtte lige til læge med en borger kl. 14.00, en akut tid, så jeg skulle hente børnebørnene midt under pressemødet, men det er da langt hyggeligere at få en sludder med guldet. SFO og børnehave er næsten nabo, og i samme bydel hvor vi bor. Begge var glade for lige at hilse på.

Nu er jeg spændt på om jeg skal hjælpe svigersønnen i morgen, iflg. Frida siger mobilvejrappen at vi får så meget sne, så vi ikke kan åbne døren, hun jubler og danser, krydser fingre for vi får noget, men til pointen, yngstepigen har aftenvagt, og svigersønnen kører vintertjeneste, så har Frida ret, skal deres far måske arbejde længe. Men lad os se.

Nu er det snart sengetid/læsetid.

4 Comments

 • Catarina 6. januar 2021 at 06:54

  Fy da føj, kloakvand i maskine er skisma ikke det fedeste. Det var da godt at du kunne få VVS’eren ud så hurtigt og det blev bragt i orden. Og bilen…. ja, det er sikkert en tekniskfejl den der er kommet med, for det virker mærkeligt. Biler i dag er jo aå tekniske at der af og til kommer fejl. 😉
  Jeg glæder mig også til der kommer sne, det er godt nok lidt besværligt for mange, men det pynter nu også på alt det gå derude i naturen. 😀
  Vi havde også problemer mandag hvor jeg lå og plejede mig selv – pludselig gik næsten alt lyset. Relæet slog fra hvergang vi prøvede, så her kom elektriker forbi. Lang historie kort, så endte det med at han fint ud af at motoren til emhætten som ligger på loftet, var stået af og det var den der fik relæet til at slå fra. Nu er de bestilt en ny motor, så vi igen kan bruge emhætten 😊

  Reply
  • Abildjyden
   Abildjyden 7. januar 2021 at 11:22

   Ja, så dejligt med sne ❄️❄️❄️ håber ikke du faldt på vej i mørket til og fra job.
   Åh sikke noget, godt i var hjemme og hjælpen kom samme dag, hvor er vi dog afhængig af el/strøm. Og ja, emhætten er jo lige så vigtig 😊

   Reply
 • conny 6. januar 2021 at 10:32

  Uha for kloakvand andre steder end i kloakken. Jeg håber, opvaskeren holder tæt fremover.
  Her i Nordsjælland har vi også fået sne, og jeg glæder mig over at skulle arbejde hjemme de næste dage. Det er skønnere at sidde inde og kigge ud på sneen end at skulle ud og køre i den.

  Reply
  • Abildjyden
   Abildjyden 7. januar 2021 at 11:27

   Tak ja, krydser 🤞for fremtiden.
   Ja i vågnede jo op til sne i går torsdag, vi fik jo først sidst på eftermiddagen i går.
   God arbejdslyst – hjemmefra.

   Reply

En kommentar her betyder meget for mig - tak

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.