Hverdagens små glæder

Der

Der sker en masse udenfor min altan, jeg behøver ikke bevæge mig så langt, bare gå der ud og se udviklingen.

Et par dejlige træer er med til at pryde mit blik, nu er det klædt i efterårets farver.

En legeplads under renovering, det var tiltrængt, og nu er der langt flere udfordringer. Glæder mig allerede til foråret, til lyden af børn der boltre sig, denne vidunderlige summen af børns leg.

Nu er der ikke mange timer til weekenden banker på. Jeg ser frem til det. Og til den næste uge, der er den sidste inden jeg holder sommerferie. Der skal jeg besøge min yngste datter, en dejlig barndomsveninde, og ellers bare nyde livet.

4 Comments

 • Catarina 12. oktober 2013 at 03:16

  Det ser rigtigt hyggeligt ud, der fra din altan. 🙂 Og tænk, det er allerede om en uge du skal ned og besøge datteren, det bliver da bare så fantastisk. Jeg glæder mig til at læse dine beretninger dernede fra. 🙂

  Rigtig god weekend til dig.

  Reply
  • abildjyden 18. oktober 2013 at 08:04

   Tusind tak. Ved godt det var sidste weekend 😉

   Jeg glæder mig meget.

   Reply
 • Tina Liel 16. oktober 2013 at 23:46

  Hvor skønt at du ikke skal længere væk. Så dejligt når legepladserne bliver renoverede. Pladsen i mit område er også lige blevet renoveret. Var derhenne med drengens niece 😉 Skønt med besøg hos datteren – hvor bor hun henne? Knus

  Reply
  • abildjyden 18. oktober 2013 at 08:08

   Det er dejligt det både er udsigt og lige ved hånden 🙂
   Det er vidunderligt med renoveringerne, så omgivelserne følger med tiden.

   Yngstepigen læser i Bukarest, 3. og 4. semester pædagogudd. Så turen går til Rumænien/Bukarest. Har aldrig været der, så det bliver spændende.

   Reply

Skriv et svar