Hverdagsliv

En fuld arbejdsuge er godt begyndt, mandagen er blevet til tirsdag. 

Rodede lidt i tankerne omkring et gammelt ordsprog

“Tale er sølv – tavshed er guld”

Nogle gange er det jo i orden, der er situationer hvor det er korrekt, der er tidspunkter hvor man bare skal holde sin k… – Dog langt fra altid, og det er en kunst at lære at finde den gyldne vej. Jeg vil arbejde videre med dette i mit forløsningsarbejde, for kan mærke det har en plads der, derfor bliver det parkeret til de stunder der er afsat til dette.

Jeg har været stille og rolig omkring en meget langsom iMac på jobbet, jeg har den ældste maskine, hvor tålmodighed er en dyd. Men i går blev det for meget for mig, havde spurgt om de ville opgradere, både da jeg havde fridage i påsken, og i sidste uge hvor jeg havde restferie. Fredag var jo en stille dag 🙂 – Desværre, i går måtte jeg genstarte 3 gange, derfor trampede jeg. Tale er guld. Chefen mente de kunne nå det i går til i dag, altså fra jeg gik hjem til de fik fri, teknikkerne mente dog noget andet, de har så lovet mig de springer på den, når jeg får fri i dag, så har de hele dagen i morgen. Jeg glæder mig allerede til torsdag.

Nu vil jeg gøre mig klar til en arbejdsdag hvor vejret er smukt og dejligt.

4 Comments

 • Mette 10. maj 2016 at 10:34

  Ihh spændende med ny computer, da også det mindste de kunne gøre for dig:) Godt du trampede. Nyd din fridag i morgen:o)

  Reply
  • Abildjyden 11. maj 2016 at 08:17

   Det bliver skønt – krydser fingre for jeg ikke bliver “glemt” grundet travlhed ?

   Reply
 • Catarina 10. maj 2016 at 17:41

  Aii, det var da godt at du trampede i jorden, for der er da ikke noget mere irriterende end af skulle genstarte så mange gange. 😀 Krydser fingre for at der såt en opgraderet udgave til dig i morgen 😀

  Reply
  • Abildjyden 11. maj 2016 at 08:20

   Ja, der skal trampes hårdt ?
   Jeg håber dine krydsede fingre hjælper, der var noget med en licens der ikke var landet da jeg gik hjem i går. Jeg er dog optimist ?

   Reply

Skriv et svar