Hverdagslivet er godt i gang efter en vidunderlig ferie, 2½ uge, hvor jeg fik yngste hjem til Danmark, og så meget ro på kroppen, så jeg igen kan nyde min morgenstund med min vidunderlige 5-gryn med mælk. Jeg kan ikke med den almindelige grove havregryn, den er ikke grov nok, derfor denne. Grynene bliver ikke grødet af mælken, den grødet konsistens har jeg det ikke godt med om morgenen. Er nemlig en af dem der tvinger mad i mig, jeg er sulten når jeg vågner, har bare så svært ved at rumme det. Bagefter har jeg det meget bedre, både med sulten, og ja, nu går der lidt tid igen, før jeg spiser, og der er der ingen udfordringer J

Jeg arbejder jo mandag, tirsdag fri onsdag og jobber igen torsdag fredag. Dagen i dag er begyndt med at være over i vaskehuset med tøj til 3 maskiner, ventetiden til de maskiner er færdige er lige nu. For mig er det planlægning, når tøjet skal vaskes. Klatvask benytter jeg mig ikke af, det tager cirka 1¾ time, så er tøjet enten på tørrestativ, eller på plads i skabene. Jeg bryder mig ikke om at glemme tiden når jeg har en vask over, vil helst selv tage tøjet ud af maskinen. Derfor er det kun mens vasken er i gang, jeg lige kan sidde ca 40. min.

Ønsker en dejlig onsdag, sommerdag næsten, en dag med over de 20°C.

4 Comments

 • Madame 18. juni 2014 at 08:32

  Nu virker dit kommentarsystemt fint igen, heldigvis. Det glæder mig, at du har fri om onsdagen – det havde jeg også selv i flere år – og det er dejligt, at du har fundet en type morgenmad, som du er glad for! Ha’ en skøn fridag 🙂

  Reply
  • abildjyden 18. juni 2014 at 08:53

   Super det virker nu, og tusind tak for du var så hurtig til at give en tilbagemelding.

   Da jeg fik jobbet jeg har nu, blev det aftalt med en ugentlig fridag. Og det skulle være onsdag, dog med mulighed for at tale sammen, hvis der er noget der brænder på. Det skete de 2 uger op til ferien, så jeg afviklede de 2 dage før jeg tog af mine feriedage.

   Jeg ved hvor vigtigt det er med morgenmad, så øvelsen var bare at finde det rette. 😉

   Reply
 • Catarina 20. juni 2014 at 07:49

  Øjj den der 5-gryn kender jeg slet ikke, måske jeg skal prøve den, for jeg er heller ikke så vild med at havregryn bliver så klistrede efter lidt tid ed mælk på. 🙂

  Reply
  • Abildjyden 21. juni 2014 at 07:14

   Det er præcis derfor jeg er blevet så glad for 5-gryn. De er dejlige grove og det længe efter mælken er kommet på. Har endnu ikke oplevet den klistrene fornemmelse.
   Prøv det. Discount kæderne har det ikke som fast varesortiment, men Kvickly, Bilka og Føtex har. Ved ikke om SuperBrugsen har.

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.