Hvor er det skønt

Med det smukke vejr vi har fået os. Nyder hvert et øjeblik. Det at temp. er blevet skruet op, solen har fået fat, og farverne finder frem.

Min sidste halvdel af marts og april frem til sidste dag har været fyldt op på følelsernes holdeplads. Der har ikke været plads til andet end forløsningsarbejde, min dejlige familie og mit arbejde. Så Kr. Himmelfarts dag var jeg forbi en veninde, hun er flyttet ud i det kvarter, hvor jeg selv er skrevet op til. Hvor kunne jeg bare mærke, at det stedet jeg skulle hen, ikke kun fordi vejret var dejligt, men også roen når man er udenfor, men også fordi det er så tæt på masser af grønt, og masser af plads.

Derfor skrev jeg til mit boligselskab, efter at have leget lidt med mit budget, jo, jeg kan godt bo/have råd til en 3. vær. Altså et lille ekstra værelse, om jeg skulle betale lidt mere i husleje, og få 3 km. længere til job, rørte mig ikke, plusserne var der rigtig mange af. Derfor skrev jeg til boligselskabet i går, de havde lukket, og nu ser jeg bare frem til at hører fra dem. Jeg står jo som nr. 2 på venteliste til de små, ved så ikke hvad der sker når jeg udvider mine ønsker.

Nu ser jeg bare frem til en dejlig weekend, med masser af sol og dejlige temp. min app siger op til 22 – 23 grader. Glæder mig.

6 Comments

 • Celena 8. maj 2016 at 16:01

  Keeping fingers crossed for you! Good rest of the weekend 🙂

  Reply
  • Abildjyden 10. maj 2016 at 06:14

   Thanks, Sun, light nights, and almost summer is lovely.

   Reply
 • Mette 9. maj 2016 at 12:39

  Krydser fingre for dig:) Håber du rigtig fik slappet de sidste dage og nydt solen:)

  Reply
  • Abildjyden 10. maj 2016 at 06:16

   Tusind tak. Ventetiden er der, nu skal der bare lige flytte 1 fra de små, og 3. vær. vare lige lidt længere tid, men pludselig, så har jeg en nøgle, og det glæder jeg mig til.
   Tak, weekenden blev nydt til fulde.

   Reply
 • Catarina 9. maj 2016 at 17:59

  Krydser fingre for at du får en ny bolig inden for ikke så længe, for med sådan en mavefornemmelse som du følte derude, så bliver det da i den grad godt for dig. Der er bare nogle steder hvor man føler sig mere hjemme end andre 😀

  Reply
  • Abildjyden 10. maj 2016 at 06:20

   Tusind tak. Jeg mærker længslen nu, 2 vær. står jeg først til, og 3 vær. er der lidt længere kø, men der er også flere af dem. Tror ikke det er frivilligt når nogle flytter, måske kun fordi de har købt hus, eller vil tættere på byen end de 4½ km.
   Fuldstændig enig, ved ikke hvorfor, sådan er det bare 🙂

   Reply

Skriv et svar