Hvor er jeg flov

Jeg blev jo opereret 7. december, jeg har et ar der sidder lige under den ubehagelige "pølse"der sidder under navlen, den er blevet meget mere slap efter operationen, normalt er den mere fast. Men det ar kommer til at svede og derfor bliver det generet, her i weekenden har jeg ikke kunnnet have bukser på, uden det har generet rigtig meget, det er ikke så slemt hvis bare går rundt uden der er noget der strammer omkring stedet,men jeg har desværre ikke noget at tage på udover skibukser, jeg mangler lige en nederdel samt nogle strømpebukser uldne, så kan jeg tage afsted i morgen på jobbet. Det havde jeg ikke taget højde for inden jeg begyndte på jobbet igen efter operationen. Kunne i ikke lige have briefet mig , jeg ved godt det kommer bag på alle, det er jo forskelligt fra hvert enkelt individ.
Ønsker alle en god mandag
 

No Comments

Skriv et svar