Hvor går det bare stærkt

2012 blev yngste jo student. Samtidig var hun så heldig at komme ind på ønskestudiet. Ikke ønske seminariet, nå men skidt pyt, der er så sket meget andet, der ikke var sket, hvis hun var kommet ind, efter drømmen. Samtidig er der nye muligheder, som hun så, håber og krydser fingre for. Skal nok fortælle om det på et tidsounkt.

Hun var knapt begyndt på studiet før der var en 10 ugers praktik. Studiestart sept. 2012 – 12. nov. 2012 praktik start. Sidste dag er mandag den 28. jan 2013. 2. semester begynder 1. februar 2013.

Denne praktik er på SU. Praktikstedet ligger in middle og know where. 4 km. fra offentlig transportmidler. Yngste er blevet smidt ud af kæresten, og måtte finde lejlighed. Lave en opgave, samt læse masser af materiale ved siden af. Så derfor var glæden stor, da hun bestod praktik forløbet.

Jeg glæder mig til at få min bil tilbage. Så kan jeg igen komme lidt mere ud. Ja, jeg lod jo yngste låne den. Hvad gør man ikke for de dejligste guldklumper.

4 Comments

 • Madame 21. januar 2013 at 14:27

  Tillykke – hvor er det dejligt, at din datter kom ind på ønskestudiet og har bestået sin praktik!

  Reply
  • abildjyden 21. januar 2013 at 16:14

   Tusind tak <3
   Hun tæller ned til 2. semester. 🙂

   Reply
 • Catarina 21. januar 2013 at 18:09

  Så fedt for yngste og dejligt at du havde mulighed for at hun kunne låne bilen. Det tror jeg de aller fleste af os ville gøre, hvis vi kunne. Jeg ville. 🙂

  Reply
  • abildjyden 21. januar 2013 at 22:44

   @ Catarina – Tusind tak. Vi gør hvad det er muligt for vore guldklumber 😉

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.