Hvorfor – Bare jeg vidste det..

Jeg skal måske huske at have varme på om morgenen. Altså skrue op for det inden sengetid. Føler det er unødvendigt, jeg har jo slukket da solen nok skal varme mit hjem op.

Bare jeg vidste hvorfor?

Det er en underlig størrelse, jeg ikke selv kan hitte ud af. Har lært en del omkring anatomi, tænker jeg det godt og grundigt igennem, så er jeg klar over svaret, mangler bare at acceptere det.

På et eller andet tidspunkt skal jeg nok få styr på det, jeg ved jeg kan, det er en af de ting der skal komme stille og roligt ind under huden, det er med små skridt princippet, for det er hvad der fungere for mig.

Det ene øjeblik fryser jeg, kan ikke slappe af, kroppen er fuldstændig spændt, 20 min. senere drypper det fra øjenlåg, og håret klasker sammen af sved. Jeg kender synderen, men mødes vi siger jeg, overgangsalderen, da det ikke kræver den store forklaring J.

Jeg har brug for en langsom morgen, og det hver dag. Når jeg lever op til det, så bliver min dag fantastisk J.

No Comments

En kommentar her betyder meget for mig - tak