Hvorfor dog det?

Jeg blev ramt af en udfordring i nat, jeg kunne bare ikke finde ro, da jeg kravlede under dynen, lagnet ligger midt i sengen, jeg roterede konstant rundt. Da kl. var 4.00 valgte jeg at stå op, jeg var klar over det bare ikke var okay at forsøge mere. Vækkeuret ringer kl. 6.00 i dag, kalenderen har valgt en dag med mange opgaver, og skal jeg gå til disse udfordringer, skal det bare være uden stress, derfor er kl. 6.00 tidspunktet for mig. Jeg mente at fandt jeg roen, så ville det blive umuligt at vågne, jeg kender jo godt mig selv.

 

Soevn_probl_lille

 

Jeg ved godt hvorfor jeg ikke kunne sove, jeg ved også hvad jeg skal gøre for at ændre det, løsningen er bare ikke lige et knips med fingrene. Heldigvis ved jeg at når jeg ligger hovedet på puden i aften, så besvimer jeg ;-).

No Comments

 • Gitte Joensen 7. juli 2008 at 07:45

  Hej Karin.

  Sikke en måde at starte ugen på – at være dødtræt. Nå – men man kan godt klare sig igennem sådan en dag, hvis man ved, at i aften kan man sove godt.
  Godt at du har styr på, hvorfor søvnen ikke kommer – og at du ved, hvad du kan gøre ved det – så må det tage den tid, det nu engang tager.

  Reply
 • Marianne 8. juli 2008 at 09:44

  Jeg håber at du kommer helskindet igennem dagen 🙂

  Reply
 • Rikke 8. juli 2008 at 14:22

  Nogle gange rammes jeg også af søvnløshed, mest fordi tankerne løber af med mig og så kværner de bare afsted og jeg kan ikke stoppe dem. Det er pænt træls…

  Reply
 • Tom Hansen (Kiregy) 8. juli 2008 at 18:00

  Håber da ikke du besvimer!!!men mon ikke du finder roen igen,det håber jeg.k.h.tom

  Reply
 • Jette 8. juli 2008 at 18:10

  Kære Karin

  Tak for din hilsen på min tv2 blog.
  Det ser ud til at du hygger dig her på denne blog – det er jo skønt.

  Maga krammer til dig
  fra Jette 🙂

  Reply
 • abildjyden 8. juli 2008 at 22:10

  Gitte:
  Jeg er pænt udhvilet nu, kun almindelig tirsdag aften træt.

  Marianne:
  Jeg klarede dagen med de opgaver jeg havde for, godt detvar i selskab med andre mennesker. Sov straks jeg blev alene igen.

  Rikke:
  Ja, det er er også derfor jeg ikke lige fik den søvn der var nødvendigt, desværre kan jeg ikke bare løse udfordringerne bare vupti, der er noget med sygdom indover.

  Tom:
  Jeg overlevede dagen, både med åbne øjne, og stående. Straks jeg blev alene, ja, endda siddende på en stol, fandt jeg søvnen, vågnede ved telefonen ringede, kunne ikke svare den, fandt heldigvis straks i seng. I dag er jeg ovenpå.

  Jette:
  Dejlig med en hilsen fra dig, det er hyggeligt at besøge dig på din blog også.

  Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.