Hvorfor ikke også i går

Det kunne have været vidunderligt med sådan en dag i går også.

Jeg mener også, da lyset fra en blå himmel gør underværker i denne tid, når det bliver så hurtigt mørkt, og er det i så mange timer. Og fordi, det er så trist at udendørs arrangementer bliver ramt af vejret. Ved godt det hedder sig, at vejret ikke er dårligt, det er påklædningen, dog mener jeg ikke helt det holder stik, når det drejer sig om arrangementer i det åbne rum, altså udendørs.

Nu er lørdagen skudt i gang. Radioen kører som altid med Mads & Monopolet. Jeg smutter snart ud – mangler lige et par småting til denne weekend. Skal nok afsted af flere gange. Så småting…. skidt pyt, det er så hyggeligt.

En dejlig slow dag er skudt i gang…….

4 Comments

 • Madame 30. november 2013 at 14:23

  Dejlige billeder af din morgenhimmel, Karin! Her har det været blygråt hele dagen, dog uden regn. Ja, vejret har meget at sige, hvis man skal til udendørs arrangementer.

  Reply
  • abildjyden 2. december 2013 at 07:45

   Vejret påvirker meget – uanset hvad der siges.
   Øv med blygråt vejr, solen gør meget, trods det kun er få timer 😉

   Reply
 • Catarina 1. december 2013 at 09:15

  Ja, de var synd at det ikke var sådan et flot vejr til arrangementet i Holstebro. Her var der en smule sol i går formiddags, men det holdt ikke længe og vejret i dag er heller ikke noget at råbe hurra for. Men så er det da godt at husene er hule og hyggen kan foregå indenfor.
  Rigtig god søddag til dig Karin. 🙂

  Reply
  • abildjyden 2. december 2013 at 07:52

   Tusind tak, og denne søndag var blæsende, grågrumset og fantastisk.

   En veninde gik rundt for at gøre reklame for Hjerl Hede ( http://www.hjerlhede.dk/ ) – Da kl. var godt 19.00 stoppede det med at regne, børnefamilierne var væk, så det var mere tilbud og arrangementerne der blev besøgt, af dem der listede ud af de hule huse 😉
   God arbejdslyst.

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.