Hvorfor snobberi her???

Jeg sad og filosoferede over begrebet ferie…. Måden at holde ferie på er nu blevet så vanskeligt. En charter tur til Spanien med grillfester etc., er ikke særlig intelligent, hvorfor så det? Vi er alle foreskellige, vi slapper af på forskellig måde, vi nyder hver vores special øl, hver vores rødvin, selv i dag er vi ikke standardiseret i påklædning. Hvis jeg vælger løsningen færdigpakket ferieform, så er det fordi vejret ikke er super herhjemme, for mig er sol sommer og strand afslapning, en god middag med et glas vin til, afslapning med en bog eller god musik, gerne jazz hvis muligt. Jeg er ikke typen der skal noget ekstremt, jeg er ikke typen der arbejder i min ferie med velgørende formål, jeg nyder ro, varme, hygge. Det kan jeg også få ved at tage på en charter tur, jeg kan undlade at være op og ned af dem jeg flyver sammen med, jeg booker mig ikke på deres standard ture rundt i landsdelen, vil langt hellere selv leje en bil, scooter og på den måde se området. Det kan man også med en charter tur, og ja, det billiggør endda turen, og min planlægning hjemmefra behøver ikke være en pistilens. (hehe).
 
Nåh… må videre med dagens gøremål.
 
Stort kram til jer derude.
 
Karin

No Comments

 • Anita 30. april 2007 at 17:52

   
  Herfra delfinerne får du en mandagshilsen
  med ønske om en dejlig uge.
  Vi to kan godt holde ferie sammen,
  da vi har samme indstilling…hi hi.
  Knus og tanker fra Anita
   
  KLIK HER

  Reply
 • Kirsten 3. maj 2007 at 15:07

  Hej Karin-skat
  Jeg vil lige ønske dig en god bededagsferie med børn og hveder. Vi fejrer det bare HELT ALENE og stille og roligt. Sikkert hverken med hveder eller lys i vinduerne. Kedelige mennesker hva`- ok så er vi bare det !! Du skriver om charterferie. Det kan være udmærket, men det bedste for os er at leje et lille hus i det miljø, som er fremmed for os (SPANSKE PUEBLOS f.eks.) Det er billigere, fordi man betaler een gang for huset. På charter er det jo pr. person, altså dobbelt pris. Vi lejer en bil og kører rundt. Jeg taler spansk, så det er let nok at finde gode steder og få oplysninger. Og jeg er sikker på, at befolkningen altid vil hjælpe, hvis man ikke lige mestrer sprog. Jeg er godt klar over, at rejsbureaerne har sikkerhedstilbud, hvilke jeg mener er illusoriske og penge i foret på selskaberne. Vi har dog ofte været afsted på TEMA-REJSER med STAR TOUR og været ca. 20 mennesker. Og bortset fra , at man føler sig som et flokdyr, har det været gode og interessante ture. Nu er hverken min mand eller jeg lige dem, der ligger længe i solen, og vi synes, at der skal fyldes andet end rødvin i hovedet. Og jeg er lykkelig, hvis bare jeg kan komme til at svømme 2 gange om dagen, f.eks. efter at have været på en bjergtur.
  Du fortæller så åbent om din vægt osv. Jeg er ved at lægge mig vældigt ud ign igen. Husk på, jeg rører mig ikke, som jeg plejer. Men jeg er ligeså sulten. Så det gir´et dumt resultat.
  tter engang: Rigtig hyggelig Bededagsferie.
  KINDMØZZ fra Kirsten   http://img185.imageshack.us/img185/6811/godbededagsferiegg1.jpg

  Reply
 • Anita 3. maj 2007 at 16:08

  Hej Karin
  Tusinde tak for din hilsen.
  Ja skønt at det gik som det gjorde til mødet.
  Håber ikke at du er for øm, efter du blev sparket…thi hi
  Her er en lille gave til dig.
  KLIK HER
  Knus fra Anita
   

  Reply
 • Anita´s Linkspace 4. maj 2007 at 03:45

  Til dig fra mig
  KLIK HER
  Knus fra Anita

  Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.