Hygge dage

Der har været nogle dejlige dage her i efterårsferien, jeg har ikke haft ferie, men har hygget med yngste, både sammen med Yngste barnebarnet og med yngste selv.

Lørdag i uge 41/ optakt til efterårsferien, valgte yngste og jeg at besøge mor/mormor/oldemor, hun har mange titler, og hun elsker at vi lige kommer forbi for en kort bemærkning.

For et visit hos hende bruger vi ca 5 timer, hvoraf 1½ time er hos hende, resten er på transport. 2 timer og 2 minutter er med tog, resten er til og fra bandegården, tjekke ind med rejsekortet etc.

På turen ud til min mor hyggede yngste barnebarnet sig, dog ville vi ikke slippe ham løs på det beskidte gulv, så det var på skødet etc. Husk lige han kan bare ikke sidde stille i 3 sekunder, han er konstant i bevægelse, fyldt med spilopper J.

Otto hygger med affaldsposerne i Arrivatog :-)

Otto hygger med affaldsposerne i Arrivatog 🙂

Aktiviteten var også høj hos mor, tror der var mange ting vi fil flyttet væk, og glemte at stille tilbage, for at undgå uheld, mor har rigtig mange ting stående på gulv og små borde. Det er fyldt med nips ting, vi fik sagt nej mange gange, og det med bestemthed i stemmen, men et nej er ikke blevet bevidst i nu, han smider jo stadig overkroppen tilbage uden tanke for konsekvensen. Han vælger også stadig at smage på alt det han møder på vejen.

3 generationer, jeg gemmer mig vi var 4 generationer samlet :-)

3 generationer, jeg gemmer mig vi var 4 generationer samlet 🙂

Hjemturen blev mere rolig, han gik ud som et lys på vej mod banegården, sov hele tog turen hjem og tog en time mere derhjemme. Det var også tiltrængt.

Jeg har så arbejdet og nydt min uge, med et lille afbræk torsdag, da kom yngste familien hjem efter et par dage i Kbh. m/hotel ophold, Tivoli besøg og eller bare være lidt hjemmefra, inden yngste går i gang med Bachelor skrivning.

I går lørdag var yngste barnefri, bedstemor hentede ham på efterårsferie, hun havde også et barnebarn mere på besøg. Så godt til ham. Da yngste manglede vinterovertøj og ikke vil give/ofre mange penge på den, da maven jo bliver større og større, havde vi valgt en lørdag i gågaden, jeg ville kigge efter en lampe til køkkenet, de gamle er defekte, vi fandt hvad vi søgte, yngste købte, jeg ville smage på det, samtidig fandt vi nogle kjoler i H&M jeg godt vil have her til vinter, ville dog lige hjem og “smage” på om det var rigtigt, havde lige prøvet noget der ikke var mig, og lysten til at prøve igen var bare pist borte, venter til på onsdag med begge ting, altså både lampe og kjole J

Tapas platte 2 til deling - vi blev mætte

Tapas platte 2 til deling – vi blev mætte

Vi sluttede turen af med en gang tapas hos Tapashuset, hvor vi valgte at dele tapasplatte 2. Det var kun porchetta´en vi ikke var så vilde med, den var for fed til os, men vi er heller ikke til for meget fedt fra svinekød, altså kanten mellem svær og steg fjerner vi. Vi hyggede og nød det ikke var noget vi selv havde stået og lavet J

10 Comments

 • Mette 18. oktober 2015 at 14:39

  Sikke hyggeligt:) maden ser lækker ud.

  Reply
 • Miri 18. oktober 2015 at 14:53

  Dejligt med alle disse glæder også midt i hverdagen 🙂

  Reply
  • Abildjyden 18. oktober 2015 at 21:26

   Det er krydderi der gør det fuldendt ❤️?

   Reply
 • Catarina 18. oktober 2015 at 15:24

  Du har da haft en virkelig dejlig uge. 🙂
  Jeg kan levende forestille mig lille Otto nærmest kravle på vegnene der i toget, det kan ikke have været helt let at holde ham oppe på skødet i så lang tid, ærgelig at der er så beskidt i togene nu, for ellers havde det da været dejligt for ham, at lege lidt i børnevognens legehjørne, det kan jeg huske at Christian havde meget glæde af.
  Det er et rigtig dejligt billede af Oldemor, Otto og yngste. Det er sådan et man bare gemmer for evigt.
  Dejligt at fandt det yngste skulle have til vinteren uden at skulle betale en masse og jeg glæder mig til at se ogom du købte de kjoler.
  Og så må jeg da sige, at den tapas platte får mit mundvand til at løbe, men jeg elsker jo også tapas, eller bare det der smaåtterrimad 😀
  Ha’ en dejlig søndag Karin. 😀

  Reply
  • Abildjyden 18. oktober 2015 at 21:40

   Turen ud til min mor tager 61 min i tog, yngste mente hun havde klaret vægt træningen for nogle dage med den tur ?
   Arriva har desværre ikke legehjørne mere husker selv hvor vidunderligt de var ??
   Nu håber jeg de sidder som jeg drømmer om, de ønskede kjoler, har det bedst i noget løst hængende pt.
   Det er lækkert med lidt af hvert – vi havde talt om det længe, vi delte en portion og kunne ikke spise op ?
   Tak du kan tro jeg har hygget.

   Reply
 • Pia 18. oktober 2015 at 20:19

  Lykken er ikke dyrt legetøj. Et stykke papir eller en knitrende poser giver mindst lige så meget fornøjelse.
  Det er slet ikke så tosset at tænke en ekstra gang inden man køber. Det sker også her, og ofte ender det med der intet bliver købt.
  Dejligt at du har fået hygget og nydt.

  Reply
  • Abildjyden 18. oktober 2015 at 21:45

   Du har fuldstændig ret, havde vi ikke lige fået flyttet bundtet så der kun var 5 på krogen, havde der været for meget tidsfordriv, han nød at rykke den fri og smide på gulvet, indtil denne episode.
   Jeg mangler så det bliver til noget ?
   Skønt at nyde, så er der energi til at yde.

   Reply
 • Madame 29. oktober 2015 at 09:06

  Dejligt at læse og hvor ser det hyggeligt ud – skønne billeder, Karin!

  Reply
  • Abildjyden 7. november 2015 at 08:58

   Tusind tak Gitte. Det var så hyggeligt.

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.