Hygge – og atter hygge

Jeg elsker hygge, også sammen med familien. I går aftes var 3 af mine fire børn samlet, alle havde deres kærester med….. der var bare dømt hygge…. og det kan jeg kun bekræfte det blev der.
 
Jeg havde inviteret til Indflytterfest for mine børn, der blev spist, der blev nydt lidt af hvert af de våde vare, altså kun dem der ikke skulle kører hjem.
 
Der blev sludret om gamle dage, der blev grinet, og der blev også bragt nogle almindelige daglige emner op, der blev sludret på kryds og tværs.
 
Jeg skal have fundet en hyggestund i december hvor vi alle 9 gerne skulle mødes, jeg sender lige en indbydelse rundt, så de kan krydse af i kalenderen.
 
Søndagskram fra Karin

No Comments

 • sus 17. oktober 2006 at 18:47

  Hej Karin
  Nej har ikke ferie gemmer den til senere da jeg venter til den stresset måned December he he
  Og ja det bliver skønt med nyt køkken / glæder mig osse kan du tro
  Måske har du ferie ????
  Kan du hygge dig og fortsat god uge / vagt i weekenden så min fridag er torsdag der skal jeg ud og kigge på en opvasker da den kan blive sat til denne uge de sætter køkken op /smiler…
   
  KnuuuZ*SUS*
   

  Reply
 • Anita 20. oktober 2006 at 09:30

  Hej Abild..
  Jeg ønsker dig en herlig weekend.
  Knus, kram og tanker fra Anita
   
  klik her
   

  Reply
 • sus 20. oktober 2006 at 11:50

  ______vvvvvvv_________vvvvvvv_TÆNKTE JEG____vvvvvvvvvvv_____vvvvvvvvvv_VILLE SENDE__vvvvvvvvvvvvvv___vvvvvvvvvvvvv_DIG ET _vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv_HJERTE _vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv_FYLDT MED _vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv_KÆRLIGHED _vvvvvvvvvvvvv__KYS__vvvvvvvvvvv___vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv_OG VARME..!! __vvvvvvvvvvv__KNUZZ_vvvvvvvvvv____vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv____vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv_MEN KOM I______vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv_TANKE OM,________vvvvvvvvvvvvvvvvvvvv_AT SÅDAN ET…__________vvvvvvvvvvvvvvvv_HAR DU…____________vvvvvvvvvvvv_ALLEREDE..!!______________vvvvvvvv________________vvvv_________________vv_________________v
   
  MAria bliver købt senere desværre / men den står på ønskesedlen bare rolig
  he he he
  Kan du have en dejlig weekend jeg skal på vagt men det klarer jeg nok osse
  KnuuuZ*SUS*
   

  Reply
 • Anita´s Linkspace 26. oktober 2006 at 17:28

  Godaften
  Hermed et ønske om at du må få en dejlig torsdag aften.
  Knus fra Anita

  Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.