I dag er det håndbold

I aften bliver det spillet håndbold i ligaen, både for damer og herre.
 
Jeg holder med Skjern for herrene, og det har jeg altid gjort,  jeg er jo fra Skjern , og kvinderne her er det Viborg, nok pga. Skjern ikke er med i toppen, men lykkes det for Team Tvis damer at rykke op næste sæson, så skifter jeg nok til dem, jeg bor jo her i Holstebro.
 
Kan i alle have en hyggelig midtvejsdag – ja, lidt tysk kan jeg da, bare oversat til dansk *hihi*
 
Knus fra mig

No Comments

 • Tina 12. oktober 2005 at 20:34

  hey …1000 tak for kommentaren …. jeg kiggede lige dine billeder fra holland og mindes da vi var der , det er inponerende bygninger … vi fik ikke taget billeder af det … eller jo men de var ikke så gode …. jeg nød dem! jeg vil komme forbi dit space igen.kh Tina

  Reply
 • Sanne 13. oktober 2005 at 19:56

  Kære KarinMange tak for dine smukke ord, og ja – det har været en svær beslutning. Men jeg har måtte erkende at jeg aldrig bliver bare lidt mere frisk før jeg gearer helt ned. Det gør meget ondt at tænke på alt det spændende fra mit job jeg nu er nødt til at forlade, alt det jeg elskede og magtede dengang…. Men har trods alt valgt mit liv fremfor mit arbejde. Ved nu at jeg faktisk kan dø af det, og det har jeg mit liv for kært til. *,,,,,(* *)*,,,,,( ’o’ ) *==(,,)=(,,)== Sanne

  Reply
 • sus 13. oktober 2005 at 21:46

  *,,,,,(* *)*,,,,,( ’o’ ) *==(,,)=(,,)== Sød bamse den lånte jeg lige hos Sanne :-)tak for lån søde …Og karin tusinde tak for din hilsen oxo skønt at se dig igen på dig Space man har osse andre ting at tage sig til end lige skriver herinde *ss*Kan du sove godt og drømme sødt Venter på min Datter ankommer med toget fra Ålborg for hun har været til Koncert med JON…..sammen med andre veninder men jeg er dog ikke TRYG før hun er hjemme HOS mig -smiler- hvem er ikke det (bekymret) mor her -Smiler-KnuuuZ*SUS*

  Reply

Skriv et svar