I morgen får jeg svar

tirsdag den 3/2-2009 får jeg svar. I morgen er jeg forhåbentlig fleksjobber. Altså hvis det bliver et ja, så er jeg faktisk allerede fleksjobber, for det er nemlig med tilbagevirkende kraft fra 1/2-2009. Jeg føler min ressourceprofil er fyldest gørende. Jeg føler alle andre muligheder er udtømte. Jeg føler virkelig der er blevet gjort et reelt godt stykke arbejde. Og derfor føler jeg, den går gennem i morgen, bare sådan. Så er jeg fleksjobber med 2/3 tilskud.

Uha, jeg er bare så nervøs, kan overhovedet ikke finde koncentrationen, jeg ved bare ikke, hvordan jeg vil reagere, hvis det værst tænkelig, vil ske i morgen, altså, de beslutter, jeg skal prøves af i andre sammenhænge. Jeg er bare så forfærdelig nervøs.

No Comments

 • frnielsen 3. februar 2009 at 09:53

  Jeg krydser fingre for dig 🙂
  Jeg elskede selv mit fleksjob.

  Reply
  • abildjyden 3. februar 2009 at 15:01

   frnielsen….. – Tak for de krydsede fingre… Nu er jeg godkendt fleksjob på 2/3 tilskud.

   Marianne…… – Tak Marianne – jeg fik mit ønske opfyldt.

   Reply
 • Marianne 3. februar 2009 at 12:09

  Jeg håber at dit ønske nu er blevet opfyldt 🙂

  Reply

Skriv et svar