Ideer

Jeg læser meget, og her var der noget jeg godt kunne bruge – tanker jeg selv har tænkt, dog aldrig fået sat ned på papir. Hvilket blad jeg har læst det i, og hvornår, og i hvilken forbindese, det kan jeg ikke fortælle her, jeg kan bare fortælle det ikke er mine egne ord, det er ord jeg fint selv kan tænke, og gerne vil dele med andre. På den måde kan de forstå lidt om hvem jeg er, ikk´?

10 skønne bud til mænd!

  1. Duft godt! – Mænd, der dufter godt, er bare mere attraktive, en skøn duft på en mand vidner om en mand med stor selvrespekt. Ikke engang flyttemænd kan bortforklare luften af sved! Nyd at forkæle dig selv med en ny duft hvert halve år. Prøv dig frem, læg mærke til dine omgivelsers reaktioner.
  2. Skift undertøj og sokker hver dag! – Strømper, du havde på i går, vil få dine fødder og sko til at lugte i dag.
  3. Se på dine sko! – Dine sko fortæller meget mere om dig, end du måske forestiller dig. Dine sko skal helst hvile sig etdøgn, hver gang du har brugt dem, så derfor køb flere par.
  4. Få frisk ånde! – Det er ikke noget så skønt som smukke tænder og friks ånde fre en smilende mund. børst tænder to gange om dagen, brug tandtråd hver aften, og husk at spise morgenmad!
  5. Drik vand hver dag! – Vand er vigtigt for stort set alle funktioner i kroppen. Start og afslut dagen med to store gals frisk postevand, sørg også for af få to gals vand midt på dagen og to glas om eftermiddagen.
  6. Hld dig i gang! – Det behøver ikke betyde andet end at du indimellem cykler. Eller vælger at tage trapperne i stedet for elevatoren, eller måske går et stykke af vejen til arbejdet, før du springer på bussen eller tager toget. Det betyder noget, om du bruger din krop, for det ses ikke kun på kuffertens størrelse, det afspejler også hele din holdning.
  7. Plej din hud! – Få din hud renset af en profesionel indimellem, akkurat som du indimellem får en tandrensning. Kvinder lægger mere mærke til huden, end du forestiller dig.
  8. Klip negle! – Sørg for, at dine hænder, fødder og negle  velplejede. Det betyder mere for heldheldsindtrykket, end du drømmer om.
  9. Lad håret gro! – Også selv om du ikke har meget, kan det være frækt med lidt hår i nakken. Alle skal o ikke være ens. Und dig selv at være en personlighed! De fleste mænd, der mister håret, vælger helt at kronrage sig, men det er ikke altid nødvendigt. Få en snak med en frisør, du har tillid til.
  10. Keep it simple! – Du kan bære lige det, der går dig medst glad, og du vil se skøn og maskulin ud i det, du føler dig attraktiv i, gør dig lidt umage med detaljer og farvekombinationer. Rank ryggen, og vær stolt af den mand, du er.

Hvorfor dette bare lige rammer ind hos mig. Jo, jeg var sammen med min familie på min fars side igår, alle de “gamle” søskene var samlet til min fars storebrors 80 års fødselsdag. Jeg var chauffør for min mor. Jeg fik mange historier fra min barndom, der var også en ældre kusine med. Der kom en masse sjove historier om den forkælede kusine (mig), alle mine fars søskene var landmænd, levede under små kår, de havde alle 5 børn (dvs mange kusiner og fætre til mig), det var både historier om hvornår der for føste gang kom vin på bordet, og om den lille sippede kusine (mig) der bare blev så bange når mine onkler og min farfar kom ind fra stalden og ja, lugtede fælt, tøjet var ikke lige noget knus mig dejligt. Ja, mælken var ikke kold, var ikke på flaske, den var i et kar, og alt det ubehagelige fløde der var ovenpå. Nej, jeg ville bare hjem og have mælken fra ismejeriet, det smagte langt bedre (hihi). Jeg var dog ikke så uviden, jeg var da godt klar over det var den same mælk. Jeg husker min farfars hånd, den var grov, jeg husker han kun havde træsko og 2 par pæne sko. Min far havde jo mindst 10 par sko i skabet, min fars hånd var lang og slank, den var altid blød.

Konklusion for mig. Jeg føler mig tiltrukket af mænd der er forfængelige.

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.