Inspiration

D A D 2

D A D basist

 

Jeg læste lige et indlæg hos en medblogger, og her blev jeg lige fanget af interesse vi begge deler.

Jeg blev allerede meget tidligt klar over jeg havde en fascination til den hårde rock, et band der tiltalte mig var Led Zeppelin. Det var allerede kort efter de blev dannet, jeg nød glæde af deres musik, det var dengang Jørgen de Mylius kørte efter skoletid i radioen, så kunne jeg jo hører lidt af den musiksmag jeg ellers kun fangede på Radio Luxenburg. Pludselig fangede David Bowie mig også.

Efterhånden kom andre band ind, når jeg var i hjørnet til denne form for musik, der kom Depeche Mode, lidt anderledes, og det vi kaldte 80 ´ernes musik, det tangerede da David Bowie, han var der meget i 80 ´erne. Her kom så Metallica, og ja her er Lars Ulrich jo med, så jeg tog dem til mig, som et “Dansk” band, jeg ved godt det ikke er helt rigtigt ;-). Hurtigt kom der et band her i DK, som mange ofte taler om, at nu fik vi vort helt eget, og meget danske band, D-A-D, kært barn har mange navne. Jeg har hørt dem et hav af gange, og fortsætter gladeligt, så ofte som muligt, mindst 1 gang om året. Der er bare noget med deres scene optræden. Jeg håber vildt rundt med luftguitar, det er helt sikker, de unge mennesker er meget forarvede, fyldt med fordomme, når de ser mig leve og nyde koncerten fuldt ud. Senere kom et band til, jeg lærte dem først at kende efter jeg blev skilt, det er Rammstein, jeg nyder det virkeligt, når gulvklud, gulvskrubben og cross trainerne skal have tur, jeg sveder helt vildt, og jeg nyder det bare for vildt.

Jeg har flere interesser indenfor musikken, jeg valgte bare lige denne ene genre, og hvorfor den faldt her, jo, det er jo ikke lige min generation, der lytter til denne form for musik, jeg har det meget svært med at finde nogen at følges med, det er nok derfor yngste pigen altid finder mig til festivaller, eller nu i år Grøn Koncert.

No Comments

 • piacharlotte 5. juli 2008 at 09:42

  Hej Karin,

  Fantastisk flot header billede du har må jeg lige sige allerførst.

  Oh la la, jeg vidste ikke, hvad du gemmer i din skattekiste, du skriver Rammstein – de er jo supergode, det er fordelen når man har børn der vokser op, man får ny musiksmag undervejs.

  Jeg er jo en gammel Stones freak, det siges de er verdens bedste rock’n’roll band, jeg synes det.

  Knus
  Pia-C

  Reply
 • abildjyden 5. juli 2008 at 11:53

  Tak for dine smukke ord om min header billed, det er fra Toftum Bjerge.

  Ja, der er mange godter i posen, når jeg stille får åbnet op 😉

  Det kan du jo ikke overraske mig med, det med Stones, du har jo en side bare til dem ikk´? 😉 Enten var man Stones eller også var det Beatles, og jeg følger dig……..

  Jeg blev moppet af mange, jeg lyttede også meget til 2 andre fra dengang – Janis Joplin, og Jimi…… – Min kære kusine fra Kbh., hun prægede mig, der var et par år mellem os…..

  Ja, jeg skrev var og ikke er, hun er desværre ikke mellem os mere, en spritbilist tog hende fra os. – Det er 20 år siden i år.

  Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.