En dejlig lørdag går på held, som det blev sagt i mit barndomshjem. Dagen har budt på flere forskellige ting.

Sovet længe – hvilket jeg er vild med, jeg kan nemlig ikke hitte ud af, det der med fornuftig sengetid, og hverdagen er så typisk, når jeg når torsdag/fredag, er jeg total kvæstet. Så en sikker vinder lørdag, det er langsom opvågning 😉

Yngste pigen og jeg var lige et smut i nabo storstaden, Herning. Hun ønskede sig en ny mobil, og, det var okay, det er ca 1½ år siden, hun skiftede, hun forsøgte at finde en på nettet, men det er noget andet, når den lige har været i hånden… Så vi tog lige til myldretids strøgtur. Heldigvis tog det ikke lang tid. Samtidig fandt vi julegaven, til ex manden, altså hendes far, jeg gav lige en lille skilling til gaven, vi skal jo holde jul sammen, så en lille opmærksomhed, det skulle der være fra mig.

Yngste pigen mente hun var sulten, Herning kender vi ikke sådan lige, og Mac D mad, næh nej, det lever hun jo af til dagligt, så det blev lige en Jensens favorit ;-), om det er bedre, det ved jeg ikke, men skrigende tarme, det var ikke så godt ;-).

Vel hjemme i Holstebro, ville lige tjekke om jeg var heldig, mangler bare en speciel nakke/skulder hovedpude. Kan ikke bruge de billige…. Så nu er puden lagt tilside til på onsdag, så er det bare med at hitte pengene 😉

Vi var også et smut omkring Blockbuster, 3 film for kr. 100,-, 1 til mig 2 til hende, så er lørdag aften reddet.

Lørdag er en dag, hvor der også kan sættes lidt tid af, til praktiske gøremå. Derfor valgte vi  lige skifte og  vaske sengetøj, dyner og puder, bare for at forkæle os selv…. Så nu har jeg lige redt en dejlig seng, måske kan den friste mere end ellers.

Aftensmaden blev hver for sig. Min bestod af Lasagnette, den med fuldkorn. Jeg tager altid ½ 3 – 6% hakket oksekød, ½ gulerødder, ingen fedtstof, 2 fed hvidløg, og river så af en 10+ ost, den mælk der tilsættes efter pakkens anvisning, bytter jeg ud med vand, så jeg reducere fedtprocenten. Kan mærke jeg bliver ældre, kan ikke spise så meget som jeg tidligere har kunnet, så jeg får til 5 – 6 dage af sådan en pakke/portion. Der står ellers på pakken, det er til 3 – 4 portioner. Måske glemmer de at tage højde for vi laver en salat ved siden af ;-). Nu har jeg frosset ned, så jeg har en nem ret, på en travl dag.

Det var lidt om min lørdag.. nu vil jeg trække stikket ud, næsten, vil lige tage mig en kande friskbrygget julethe med ind i stuen, sætte en DVD på, og hygge mig resten af aftenen med denne.

No Comments

 • Marianne 6. december 2008 at 23:44

  Jeg syntes godt nok du er kommet omkring denne lørdag og jeg forstår godt i lejede film – for vi får da godt nok ikke noget for den licens vi betaler….

  Reply
 • Pia Charlotte 24. december 2008 at 08:36

  Rigtig Glädelig Jul käreste Karin.

  Pia-Charlotte

  Reply
 • abildjyden 30. december 2008 at 10:17

  Marianne!

  Jeg kan kun give dig ret, fredag og lørdag mangler der noget i TV, jeg kan bare ikke finde noget der matcher min smag… Til hverdag, og gerne omkring kl. 23. da kommer det jeg gerne vil se. Da sover jeg, og min VHS glemmer jeg at kode.

  Pia Charlotte!

  Mange tak og i lige måde + et rigtigt godt nytår – det er lige over

  Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.