Januar godt i gang

Uha, sikke et chok jeg vågnede med. Fløj ud af sengen, det var lyst? Vækkeuret var da blevet sat til normal ringetid, det var blevet slukket, jeg kan overhovedet ikke huske det. Min dag er blevet afkortet med 3 timer, grundet jeg har sovet over, ja hele 3 timer.

Godt jeg ikke har planer for i dag, der ikke kunne ændres. Jeg har min sidste feriedag i denne omgang. Mandag, så er hverdagen igen en realitet. Jeg besluttede mig for at sige til mig selv, jeg må have haft brug for det. Det jeg ikke når i dag, må fordeles på lørdag og søndag. Der var ikke så mange opgaver, det klarer jeg fint. For denne stille morgenstund, blev til en stille formiddagsstund i stedet for.

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.