Jeg blev ikke overrasket

Nu har jeg fået læst lidt nyheder på nettet. Når jeg sidder alene med frokosten, så sidder jeg gerne med en bog, ved min PC, med TV kørende i baggrunden, ja mange muligheder. På den måde skovler jeg ikke bare ind, da får jeg hygget lidt med maden.

Der var mange overskrifter jeg gerne ville dele, give en kommentar med på vejen, valgte kun 1 ud, jeg vil ikke sidde her hele dagen, har andre planer. Men at Danmark er det dyreste land i EU, det kunne jeg bare ikke lade stå, her skulle bare en kommentar til.

Danmarks prisniveau er 41% over det gennemsnitlige niveau i EU, Irland ligger som nummer 2 med 27% over det gennemsnitlige.

Så er det forståeligt arbejdsløsheden er stigende, forbruget er faldende. For dagligvarerne er meget dyre i DK.

No Comments

Skriv et svar