Du er blevet tagget og opfordres til på din blog at berette om seks af dine særheder.
Her er reglerne:
Link til din tagger.

Om Dit og Dat

 

Nævn reglerne i din blog.

Fortæl om seks af dine særheder.

  1. Jeg har det ikke sjovt om morgenen, jeg bryder mig ikke om de første 2 timer af en dag. Derfor vælger jeg at vågne i mit eget hjem. Bliver jeg nødt til at overnatte andet sted, så ligger jeg i sengen omkring 2 timer efter jeg vågner, inden jeg kravler ud, så slipper omgivelserne at bemærke, hvor sær jeg er.
  2. Når jeg spiser fjerkræ, så vil jeg helst nyde det mellem mennesker, der ikke er Emma Gad lydige. Jeg levner aldrig noget, hverken brusk og marv i benene. Ja, kyllingeben er knækket, og marven suget ud.
  3. Når der bliver lavet hjemmelavet leverpostej, så er det mig der smager til, ja, jeg kan godt spise en rå leverpostej. Det samme gør jeg ved andre fars retter. Derfor har yngste pigen, og sønnen heller ingen kvaler ved at gøre dette.
  4. Jeg tænker vildt meget over tingene, jeg kan til tider tænke så meget at jeg glemmer det jeg tænker på.
  5. Jeg er født og opvokset i Vestjylland – Men min hjemve er til Århus.
  6. Jeg ønsker dybde – Hader det overfladeriske. Derfor tager jeg meget lang tid om alting.

Tag seks andre bloggere.

Det kan jeg ikke leve op til uden det bliver en gentagelse, altså de i forvejen har fået æren af denne leg. Derfor bryder jeg denne regel.

Læg besked hos bloggerne om, at de er blevet tagget.

Der er ingen udover Om Dit og Dat

No Comments

  • Rikke 27. oktober 2008 at 12:26

    Ikke værst, elsker særheder og personlighed med dybde… sjov læsning!!

    Reply
  • Gitte Joensen 28. oktober 2008 at 11:38

    Hej Karin.

    Sjovt at du gik med på legen. Når man sådan tænker over det, så opdager man de sjoveste og nogengange særeste særheder om sig selv og hinandén. Jeg må indrømme, at jeg har aldrig før hørt om nogen, der ligefrem knækker kyllingeben og suger marv ud – så jeg ville nok have kigget lidt, hvis vi havde spist kylling sammen.
    Min mor lærte også mig at smage på farsen, inden dem blev stegt til deller – men jeg gør det ikke idag, for jeg kan ikke li smagen – men igen – sådan er vi jo forskellige – og gudskelov for det 🙂

    Reply
  • abildjyden 1. november 2008 at 15:03

    Rikke..

    Tusnd tak skal du have.

    Gitte….

    Jeg nød faktisk at rode lidt op i diverse særheder, jeg kunne fint have fortsat.
    Vi er alle hver især nogle unikke personligheder, og det er gerne vore særheder, vi bliver husket på, jeg mener det som noget positivt. For jeg er vild med det at være anderledes.

    Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.