Jeg er her endnu

Der har lige været et par bump på vejen, der har optaget min tid. Den første var en pc der ikke lige opførte sig som jeg gerne ville. Så en formatering var nødvendig, og denne gang måtte jeg ty til faglig viden. Jeg havde en windows 10 der var hentet som opdatering, og allerede der for 9 – 10 mdr. siden opstod den første irritation, men, jeg lod det fare. Der opstod så flere, pludselig blev det for meget, min .pst fil til Outlook stod af, en fil der har fulgt mig siden 2003. Heldigvis har jeg kontakter og kalender gemt, og mails tilbage fra august 2014 ligger på telefonen, ikke sendte, men det er jo lidt øv at miste så meget. Nu sidder jeg med en formateret pc, mangler lige at få overført mails fra telefonen, ved ikke helt hvordan jeg gør det, håber en af kollegaerne har et fif.

Ikke nok med en pc der ikke lige opfører sig ok, så skaber min arm, håndled sig. Min kroniske tennisalbue var ellers gået i hvile, og var blevet til fortid, og altså ikke kronisk mere, troede jeg. Heldigvis ved jeg hvad der skal til, så jeg hurtigt kan komme på den anden side, men skrive længere sms beskeder, skrive kommentar etc. via mobil/tablet er reduceret til det minimale pt. Derfor er det skønt min pc igen er oppe at køre, så jeg kan komme omkring på bloggen, det bliver gjort med små step.

Sidst men ikke mindst så er kameraet på mobilen i dårligt humør, nogle gange virker det, andre gange er det umuligt, der er en masse striber ned over skærmen. Derfor er jeg dagligt inde og tjekke om mit teleselskab har fået IPhone 6 SE hjem. Der står de kommer snart. Har dog en tvist. Jeg kan ikke beslutte mig om hvilken farve jeg skal vælge. Først var det om det skulle være 16 GB eller 64 GB, har besluttet det bliver 64 GB, men farven hm….. 🙂

Nu vil jeg gøre klar til jeg skal på job. God torsdag, god arbejdslyst, god fornøjelse med det du/I krydre denne torsdag med.

 

 

4 Comments

 • Catarina 26. maj 2016 at 18:17

  Dejligt du er tilbage og dejligt at PC’en nu igen kører som den skal. Dog er det temmelig træls at du har mistet så mange mails (husk backup af pst filen fremover) Håber ikke du skal trækkes med den albue alt for længe. Nu er det snart weekend og tid til at ånde ud go bare nyde det gode vejr de lover. 😀
  Ha’ en dejlig aften Karin.

  Reply
  • Abildjyden 26. maj 2016 at 21:28

   Det er dejligt at skrive, læse og kommentere, og for mig er det fra pc, albuen har talt 🙂
   Jeg havde sørme en backup, prøvede at hente den ind i stedet for den “gamle” – desværre den var også defekt, hvorfor ved jeg ikke, og nørderne på jobbet kunne ikke forklarer mig hvorfor.
   Allerede i dag er smerterne aftagende, så skinnen til hånden og en tube omkring albuen gør godt.
   Tusind tak, nød solen i dag, og varmen her i eftermiddags.

   Reply
 • Pigen fra landet 26. maj 2016 at 18:39

  Pyh.ha. En pc der ikke virker er bare træls, og det et enormt arbejde at få alt kørt ind igen.
  En tennisalbue er bestemt heller ikke sjovt. Nu ved du jo hvad der hjælper dig, og det er jo forskelligt fra menneske til menneske. Når min krop fortæller mig der er noget galt, får jeg akupunktur. Det har jeg særdeles gode erfaringer med.
  Jeg har til gengæld ingen viden om iPhones, eller for den sags skyld andre telefoner. For mig er en telefon bare en der skal kunne ringe og sende en sms, og det lever min Samsung Galaxy S4 mini, mere end fuldt op til.

  Reply
  • Abildjyden 26. maj 2016 at 21:38

   Jeg nyder det spiller igen, altså pc etc.
   Albuen / håndled er allerede i bedring, var heldig at ramme det i opløbet.
   Mit krav er at kameraet virker, udover det at ringe, tjekke nyheder og kunne sende en sms eller messenger/imessage. Har ikke bil, og derfor ikke en GPS, når jeg så lige har brug for at finde vej, er det skønt telefonen kan hjælpe :-). Vi har alle forskellige behov, derfor der store udbud, ved der er flere der gerne vil tilbage til tiden hvor Nokia 3310 var et hit 🙂

   Reply

En kommentar her betyder meget for mig - tak